Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво сакам да ставам интернет на телекабел а и телевизија дали има некој да ми каже каков им е интернетот и телевизијата
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:28 ---
Здраво сакам да ставам интернет на телекабел а и телевизија дали има некој да ми каже каков им е интернетот и телевизијата
Земи пробно па ќе видиш дали ти одговара или не.Во село Инџиково Скопје
На дигиталната или?
Кај мене се појавија на аналогна а дигиталниот ресивер не го прескенирав ваљда и таму. Пишува 1 месец гратис а после тоа ќе се доплаќаат +200 денари ќе бидат некој пакет+.Се врти порака на инфо каналот.Баш ме интересира како ќе биде.Како и да е got my attention планирам да си ги претплатам
Да имаш инфо кој други канали би ги имало во тој + пакет? Малце прескапо ако е 200д само за еден HBO.... и каде може да најдам програмска шема за истиот? позз
HBO каналите се доплачаат фиксно 100 денари на сите оператори во Македонија кај се нудат. Шемата ти е достапна на
http://www.hbo.mk/
Гледам повеќе не се врти на инфо каналот за НВО каналите а и на нивната страна во соопштенија е тргнато како новост што ли може да е д не се попишманија?![]()