Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ако кажеш дека кај мене бил проблемот, ќе те испратам после кафето со двоцевка.
Еве само за волја на вистината, бидејќи од пред некој ден имаш speedtest.net сервер и во Телекабел, да пратиш слики од тестовите во различни периоди од денот чисто само за да се уверам дека џабе креваш паника ...
A mislis sea sakas da ti pustam spidtest od telekabel server?
Otkako se javuvav 3 nedeli i mi zakazuvaa ekipi bojana i eleonora sto nikogas ne dojdoa? Otkako si napisav prigovor?? Otkako mi kazaa deka gi sredile optickite kabli koi im se kinat na sekoi 2 nedeli?
Otkako nemav internet i kablovska poslednive 3-4 dena od 12 do 16 saat?
Sea ke ti pustam be dedo.
Posle 24 dena od mesecot so grd i gnasen internet, konecno mozam da uzivam vo veteniot internet od tk DENSKI vo narednive 7 dena do kraj na mesecot... (ili do sledniot pat koga ke se skinat kabli)
I seto toa go dobivam duri za ista cena... samo kaj najdobriot operator vo svetot.
Baska eve lifebinder ti pokaza istorija kako bilo do vcera![]()
Ако ти и Lifebinder делите интернет (или сте иста личност) ќе треба да се упатиш кон друга институција - форумов не е за таа намена ...
Од друга страна, причината зошто барав спидтест од Телекабел е само за да утврдам дал ие сепак проблемот таков како што ти го претставуваш ( и бидејќи нели сега се е во ред - очигледно лажеш/сушиш) ...
Во секоја мрежа може да се скинат кабли (оптички или коаксијални), кај кабелските може проблем да прават и дивите приклучоци, може и нестабилното време кое влијае на иснталацијата која е по бандери ... ама твоево плачење е веројатно единствено во историјата на форумот кое неможам да го разберам ...
Прво се залиш, потоа се однесуваш некултурно кога операторот ќе проба да ти помогне, потоа се правиш експерт за мрежи (а немаш појма), потоа навредуваш по форуми кон оние кои се обидуваат да ти помогнат, пишуваш приговори (кои немаат ниеден издржан аргумент па им го трошиш времето на АЕК) за да на крај кажеш еве сега е добро само од себе се поправи тоа .... знаклучокот е јасен: само плачеш бидејќи мислиш дека операторот не ти го дава заслуженото, а во основа интернетот ти е повеќе од солиден!!!
Бидејќи 134 пати објаснивме на темава дека наведената брзина е негарантирана (затоа има и така фина цена) ти советувам да направиш едно од овие работи: да прекинеш да не тупиш со твоите лични проблеми кои ги имаш кон оепраторот или ако веќе толку не ти чини операторот да го смениш со некој друг.
Во мегувреме ако продолжиш да тераш демагогии - ќе бидеш модериран!!!
Инаку за последното да можев да го сменам операторот одма би го направил тоа но имам да бирам помеѓу телекабел,оне и т-хоме(не оптика) значи сите се полоши од телекабел и сум принуден да бидам со "подобрите".
Did you mean so najdobrite ???
Не. За жал Т-Home оптика и Близу нема кај мене во населбата.
Така е друже ко живееш у дузлако, треба да сте среќни шо имате телекабел,струја и вода, а не и маани да наоѓате. Уште со чизми одете по црнио пат па на асфалто ги облечете патиките за да отидете без кал у градо. Првио лап топ ко го донесеа у дузлако, тостови правевте на него, а сега маани на интернето ке наоѓате. Ко одете у трговски на куклите рака дигате , мислете дека на вас ви дигат![]()
jas sum na t-home i na WOW imam 24 ping, inace bev mei prvite 100 so internet priklucok na telekabel vo Skopje, prvite 3 godini super bese posle toa TAPA , celo vreme koga ke im se javam mi vikaa deka e kaj mene deka imam virus, im vikam go zimam kompojuterot go nosam kaj komsijata kaj nego e pingot mal kaj mene na telekabel 15000 e pingot i kako moze da e do kompjuterot, me prasua na koj provajder e komsijata ja im vikam na t-home, i on mi vika EEEEEE pa ti kaj mozeme nie so niv???zatoa e tolkav pingot, i posle dolgi meseci karanje so niv gi otkaciv se staiv na t-home i srekno si spijam, od 15.000 ping na telekabel so t-home 24 ping, pa videte vie koj e podobarОва ти мене ми се закануваш ???
Ако дојдам ќе треба да ти удрам барем 2-3 заушки за да научиш од општа култура како треба да се однесуваш со постари...
На темата немам намера да дискутирам имам линк кој е уште подоле на мрежата и ми работат ИП камери во full HD резолуција без да загубам ни 1 фрејм ... тоа ќе ми дојде како заедно WOW и LOL да имаш без латенција ...
Еве само за волја на вистината, бидејќи од пред некој ден имаш speedtest.net сервер и во Телекабел, да пратиш слики од тестовите во различни периоди од денот чисто само за да се уверам дека џабе креваш паника ...
Јас живеам во стариот дел на дузлакот кај лулашките не во дивите градби,а ти ако газеш во кал тоа е друга работа.