Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или ова е пакетот од 1500 денари или ти си единствениот на свет и пошироко на кој телекабел наместо помала му испорачува поголема брзина.
Или ова е пакетот од 1500 денари или ти си единствениот на свет и пошироко на кој телекабел наместо помала му испорачува поголема брзина.
Sent from my Nexus
Се ке беше фино и совршено уште да беше на Телекабел... Ова појке ми личи на T-Home него на телекабел... Оди фурај на друго место..
Не сум 1500 и за тој пакет е 8мб/сек.VIkas deka ne si na 1500 den. taka? Epa vo tele-kabel davaat 8 Mb/s, a ti imas 12...aj elaboriraj kako ti imas za plus 4 Mb/s, a nie ostanatie smrtnici ni po 5?
Не сум 1500 и за тој пакет е 8мб/сек.
Што треба сега да го барам договорот и да ви се докаже дека сум обичен корисник на 500 како сите останати?
Јас од кај знам што ми пуштаат они. Имав проблем дојдоа ставија нешто на модемот и од тогаш интернетот е доста стабилен и брз.
Пред да се пожалите тука повикајте ги да испитаат што е проблемот и може и кај вас ќе се среди нема повеќе да биде 4мб/сек.