Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
А што беше навредлив мојот спид тест од близу што е избришан?

Изгледа дека си го утнал форумот, тој за квалитетни брзини е кај близо.
За овде на пример нешто вакво смееш да постираш.

Изгледа дека си го утнал форумот, тој за квалитетни брзини е кај близо.
За овде на пример нешто вакво смееш да постираш

Ili pak mozebi vakvo nesto ubavo, da receme...baska dzam mi e i neam lag vo nisto...pa vie videte sega

Ништо не утнал и овде се постираат квалитетни брзини. :свиркам:
Или ова е пакетот од 1500 денари или ти си единствениот на свет и пошироко на кој телекабел наместо помала му испорачува поголема брзина.

Sent from my Nexus

Или ова е пакетот од 1500 денари или ти си единствениот на свет и пошироко на кој телекабел наместо помала му испорачува поголема брзина.

Sent from my Nexus

Не на пакетот 500 сум чудно ми е почнувам да се сомневам дека намерно ми ја покачуваат. :icon_mrgr:
Ај викате спид тест не мерел точно но само на мене ли никогаш не ми покажува под 8мб/сек?

Не на пакетот 500 сум чудно ми е почнувам да се сомневам дека намерно ми ја покачуваат. :icon_mrgr:
Ај викате спид тест не мерел точно но само на мене ли никогаш не ми покажува под 8мб/сек?

Се ке беше фино и совршено уште да беше на Телекабел... Ова појке ми личи на T-Home него на телекабел... Оди фурај на друго место..

Се ке беше фино и совршено уште да беше на Телекабел... Ова појке ми личи на T-Home него на телекабел... Оди фурај на друго место..
Од Телекабел сум немам причина да лажам.
untitled.JPG

VIkas deka ne si na 1500 den. taka? Epa vo tele-kabel davaat 8 Mb/s, a ti imas 12...aj elaboriraj kako ti imas za plus 4 Mb/s, a nie ostanatie smrtnici ni po 5?
Не сум 1500 и за тој пакет е 8мб/сек.
Што треба сега да го барам договорот и да ви се докаже дека сум обичен корисник на 500 како сите останати?
Јас од кај знам што ми пуштаат они. Имав проблем дојдоа ставија нешто на модемот и од тогаш интернетот е доста стабилен и брз.
Пред да се пожалите тука повикајте ги да испитаат што е проблемот и може и кај вас ќе се среди нема повеќе да биде 4мб/сек.

Не е толку за плачки како што го правите тука ... :свиркам:
2381244631.png

Не сум 1500 и за тој пакет е 8мб/сек.
Што треба сега да го барам договорот и да ви се докаже дека сум обичен корисник на 500 како сите останати?
Јас од кај знам што ми пуштаат они. Имав проблем дојдоа ставија нешто на модемот и од тогаш интернетот е доста стабилен и брз.
Пред да се пожалите тука повикајте ги да испитаат што е проблемот и може и кај вас ќе се среди нема повеќе да биде 4мб/сек.

Да, ние се утепавме пишување овде дека претходно не пробавме да ги викаме. 13 дена на приговор не ми одговориле зошто екипи не ми стигаат 3 месеци. И во Штип сум се јавувал истот муабет го вртат.
А чим си бил од Штип, плус на линии од телеком, јасно ми е се.

Таков е кај мене во СК, исклучиво после 01:00 саат.

ова е преку УСБ од модемот оти не ми работи мрежната а на лаптопот си е 8 мбит
а со овој мизерен лимит не ми менва разлика од 5,5 до 8 мбпс,модемот до 5,5 мбпс подржава
да беше флет и 30 мбпс ќе ми беа малку
2385198883.png

2384930740.png

Best Result
2364002561.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom