Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
1283974895.png

Кај мене е релативно океј, ај да видиме дали ќе се поремети нешто после, ама мислам дека ќе остане стабилно.

добар си ти

пола саат пробувам да влезам на форумов само да пишам коментар lol ајде можеби ке се оправат до вечер

кај мене е добар досега (Битола) не памтам кога сум имал проблеми

само малиот лимит ме нервира
и јас од нетот неможам да се пожалам веќе поќе од пола година одличен е
ноќе дење ова е брзината
1287294886.png

само многу слаба техничка подршка имаат скоро и како да немаат чим се деше проблем мора да се чека време многу за да го средаТ

јас веќе заплачив

а од кога важи ова? од јуни?

само се прашувам дали телекабел е свесен за овие понуди прво за 200 а сега за 500 гб или не им е гајле?

МОРА ДА ИМА ПРОМЕНИ И КАЈ ТЕЛЕКАБЕЛ

МОРА!

само не од 2014 година......

јас веќе заплачив

а од кога важи ова? од јуни?

само се прашувам дали телекабел е свесен за овие понуди прво за 200 а сега за 500 гб или не им е гајле?

МОРА ДА ИМА ПРОМЕНИ И КАЈ ТЕЛЕКАБЕЛ

МОРА!

само не од 2014 година......

Од денеска важи а тоа од јуни е зголемување на сите пакети мада веже кај другарите со Кејблтел симнува со 2мбпс на торенти.....

1288714953.png

ЛЕЛЕКАБЕЕЕЕЕЕЕЛ

гледам на инфо каналот за хиперспејс пакетот (со докдис 3.0) и за кој се плаќа 2500 ден со 200 гб месечно ама брзини 60 мбит со 9 мбит

пиши

даунлоад - нема ограничување

аплоад - нема ограничување

значи се мисли за брзината а не за трафикот

маркетиншки трик

уаааааааааа :zlo:

1290098035.png

гледам на инфо каналот за хиперспејс пакетот (со докдис 3.0) и за кој се плаќа 2500 ден со 200 гб месечно ама брзини 60 мбит со 9 мбит

пиши

даунлоад - нема ограничување

аплоад - нема ограничување

значи се мисли за брзината а не за трафикот

маркетиншки трик

уаааааааааа :zlo:

Прегледај го приврзокот 42955

Штом напишале 60/9Mbps и со DOCSIS3.0 значи ставиле ограничување и реално за скоро таа брзина не ти ни треба DOCSIS3.0 модем.
Теоретски максимуми:
EuroDOCSIS 2.0 - до 55.6/30.7Mbps
EuroDOCSIS 3.0 - до 444.9/122.8Mbps оваа е една од постандардните а можни се и други комбинации со D3.0

Добро има некој др проблеми од 18 до 23?

Секој ден последнава недела интерентов е ненормално лош на моменти неможе ни гугл да отвори :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom