Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
~18h26min:
2370352483.png

2370543953.png

--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:05 ---
2370552608.png

Бај д веј, моментално кај мене:
2370268159.png

Ова ти е како за почеток како нов корисник на телекабел по некое време ке видиш како се одвива интернетот во иднина :)
2370634090.png

(y)
2370629114.png

Нема врска стар/нов корисник се лажете ако мислите дека намерно им пуштаат поголема брзина на новите корисници.

2370543953.png

--- надополнето: 13 декември 2012 во 20:05 ---
2370552608.png

Добро барем ти имаш D+, си положил со двојка изгледа дека ти бил константен пингот над 100 :ROFLMAO:
Јас све го паѓам овој испит со кец+ пошо пингот ми е 30 - 800 и бумеранг. Плус тоа, гратис загуба на пакети ми даваат пошо сум многу фин корисник и трошам дури до 40 гига у месецот. Фала многу ТК и јас ве :love: вас.

Не ми е јасно зошто уште седите кај овие.
Статична адреса, 1Мбпс уплоад брзина (сега што ја пуштија), цена, a и плус тоа се на се нема поасална (или нема воопшто) понуда кај мене, за моите потреби, од страна на другите оператори.
Така што - Телекабел. :thumbsup:
~21h10min:
2370691371.png

Не знам за вас, ама после прекинатиот оптички кабел на 25 ноември па навака, цело време имам над 300 пинг и брзина до 5-6 мбс.:mad:

Не знам за вас, ама после прекинатиот оптички кабел на 25 ноември па навака, цело време имам над 300 пинг и брзина до 5-6 мбс.:mad:
До вирусот е бе брат, нели ти кажаа од техничка? Како може тоа да не знаеш ;)

До вирусот е бе брат, нели ти кажаа од техничка? Како може тоа да не знаеш ;)
Не им се јавив и незнам за никаков вирус, немаше соопштение на сајтот, ај ако не те мрзи објасни ми подобро за што станува збор :)

ај малку да ги пофалам а не да плукам само (како и по т хомо)

од 1-ви овој месец знаев дека ќе зезнат нешто со мерачот на сообраќај кој не работеше до 10-ти ама го средија (имало Господ) ама едно шо не ме бендиса новиот мерач (за кој само последните 3 месеци можи да видиш потрошено а на стариот од почетокот на договорот) друго кога видов коку имам ''потрошено'' се шокирав и бев решен да им акнам еден приговор за првпат за овие 5-6 год како нивни корисник
значи вчера отворам статистика и гледам 35 гб а пред 2-3 дена пишеше 85 гб а тоа е невозможно да го потрошам за 10 дена,ОК возможно е ако висам цел ден или ако спуштам бааги торенти ама со штедење нема шанси
кога плаќав последен пат 1500 ден т.е пред скоро година дена рекордот ми е 29 гб :D ама се убив од работа со таква мизерна брзина

ова само данлоад кажав оти аплоад на 500+ не ми тарифираат
а аплоад имав 140 гб по грешка а сега имам 65

а за 10 месец гледам дека обратно ми ги напишаа
пошто си пишам секој ден (за доказ:D)
а за 11 месец има сосема мала разлика значи не е страшно било поминало тоа

за некои работи се фер,видоа дека згрешија (и не само кај мене оти и други се жалеа за мерачот) и ги исправија грешките и од мене имаат гушки а секретарките, и поготово тие во наплатниот имаат кисс4иња оти стварно секогаш се фини кога плаќав сметки јас лично до пред година дена,значи од тогаш немам стапното кај нив и ми недостасуваат тие мили суштества :D

п.с ако не го средеа мерачот гарант ќе платев за овој месец 1500 а за непотрошено и после евентуалниот приговор ако не биднеше ништо бев решен да ги сменам од новата година 2013-та....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom