Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Каде им се наога Спорт Клуб 2 ХД?до вчера ја имаше сега ја нема?

Има ли некој да им каже на аналогната кабелска Pikaboo каналот да го наместат со македонски аудио јазик, не ни се сите телевизори дигитални... или треба преку АЕК да се интервенира каналите којшто имаат македонски превод и македонски аудио јазик да се реемитуваат на таков начин?

Има ли некој да им каже на аналогната кабелска Pikaboo каналот да го наместат со македонски аудио јазик, не ни се сите телевизори дигитални... или треба преку АЕК да се интервенира каналите којшто имаат македонски превод и македонски аудио јазик да се реемитуваат на таков начин?

pa kazi im

Kazano im e, samo sto na telekabel sto i da im kazes tehnicki proveruvaat i nikogas nisto ne praat. Mislev nekoj nivni vraboten da ne ima, a za AEK neznam kako da im se kaze,niv toa im e rabota i treba da interveniraat kako sto prinudija slovenskite paketi da se reemituvaat zaradi reklami.

Другар оди и купи си Тв, каква аналогна слика, луѓе на Марс се качија ти аналоген сигнал бараш. Не сме 1968 ами 2018!

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека месечната преплата за кабелска телевизија од 01 Јуни ќе биде 450 денари.
Останатите услуги интернет, телефонија, оптички интернет, остануваат со иста цена. Покачувањето се должи на зголемените надоместоци за авторски права за каналите кои ги реемитуваме.

Телекабел

aj na zdravje bricenje

Исто известување има и Кабелнет.

Па добро е што и до сега издржаа со оиве цени. Сепак СпортКлуб е главниот виновник.

Исто известување има и Кабелнет.
Postoecki korisnici sto imaat paket dogovori....? ili ova samo za tv/.? ako imas

ili dali ima nekoe infoo za mobilnava od Tk, pa kako daja pokacat cenata za paket uslugi da imaat korisnicite 4play uslugi .... nesto smrdi tuka ........
uste vip i telekom ako smenat nesto i otide se upm,odnosno se vrajkame 15god, nazad .....
jak monopol,kaj dase zavrtis isti ceni ,

Последно уредено:
Другар оди и купи си Тв, каква аналогна слика, луѓе на Марс се качија ти аналоген сигнал бараш. Не сме 1968 ами 2018!
Другар немора сите ТВ да ми се дигитални,а и ако не е 68ма зошто не ја изгаснат аналогната? Зборам меѓудругото и за принципи, ти јазикот ако не си го почитуваш кој ке ти го почитува? Нас српскиот не ни е службен, да нема аудио на македонски во ред ама кога го има мора да го емитуваат.

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека месечната преплата за кабелска телевизија од 01 Јуни ќе биде 450 денари.
Останатите услуги интернет, телефонија, оптички интернет, остануваат со иста цена. Покачувањето се должи на зголемените надоместоци за авторски права за каналите кои ги реемитуваме.

Телекабел

aj na zdravje bricenje
дали со ова покачување многу ќе го напуштат телекабел?КОја друга опција влегува после телекабел ако сакате да преминете на друг оператор,со квалитет и цена?

мислиш дискавери групацијата.
И тие и Фокс, ама јас мислам дека оние од Јунајтед се главниот проблем.[DOUBLEPOST=1524912624][/DOUBLEPOST]
дали со ова покачување многу ќе го напуштат телекабел?КОја друга опција влегува после телекабел ако сакате да преминете на друг оператор,со квалитет и цена?
Никој нема да го напушти зошто остануваат најевтино, иако не мие јасно какво е ова зголемување кога и сега месечно за ТВ е 450 ден. Но ако имаш интернет или телефон имаш попуст. Изгледа сега овој попуст го укинуваат.

• Ми се допаѓа
Reactions: MSE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom