Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
На Телекабел од вчера ги има SK 1,2,3 HD
Каде?На која фрекфенција?Кај мене се сеуште со 0 квалитет.

Edit: Ги најдов,само Спорт Клуб 1 пак им е исти,додека 2 и 3 им се ХД.

Последно уредено:
Каде?На која фрекфенција?Кај мене се сеуште со 0 квалитет.

Edit: Ги најдов,само Спорт Клуб 1 пак им е исти,додека 2 и 3 им се ХД.
СК Хрватска 1 верзија тешко дека ќе ја има во ХД. Другите две се српски.

СК Хрватска 1 верзија тешко дека ќе ја има во ХД. Другите две се српски.
Циганска работа.ако пушташ пушти ги и трите ан само двете.ама ај добро е што ги пуштија и тие.

Циганска работа.ако пушташ пушти ги и трите ан само двете.ама ај добро е што ги пуштија и тие.
Па мислам дека ниеден оператор кај нас ги нема сите три во ХД, само вториот и третиот канал.

Чудно е малце ова... СК 1 HD Хрватскиот мислам дека не оди на сателит и тоа е проблемот, СК 2 и 3 одат. Исто така Неотел ги има сите СК и само 1 не им е HD, пошто нормално нели Хрватските мораат да ги стават. А како Телеком го има не знам стварно.

Чудно е малце ова... СК 1 HD Хрватскиот мислам дека не оди на сателит и тоа е проблемот, СК 2 и 3 одат. Исто така Неотел ги има сите СК и само 1 не им е HD, пошто нормално нели Хрватските мораат да ги стават. А како Телеком го има не знам стварно.

Пред 2-3 дена оди хрватскиот Скпортклуб во ХД на сателитската платформа на Макс Тв.

Katastrofa nevidena i so kvalitet na slika i so izbor na kanali
Bidete srekni sto bar nemate dogovor od 24m ,kaj operatorive sto se so dogovor toa e toa...nnema izbor a na Tk.ako nevi cini vo sekoj moment mozete da odite na drug provajder kade sto mislite deka ke imate poveke za dadenite pari.Ama kaj site e poskapo Magenta.VipKombo.Neotel slabi se so kanali.lokalni kabelski se pomalce ima....taka da kjutete si i nikogas ne potpisuvajte obvrzuvacki dogovori ova od iskustvo...i moevo so vip ke bide posledno....a i zaboraviv kaj Tk treba da imas samo TV.so DvbC .a kaj drugite si plajkas 100 den.+od resiver ili Ca modul...

Sent from my DIG-L01 using Tapatalk

Bidete srekni sto bar nemate dogovor od 24m ,kaj operatorive sto se so dogovor toa e toa...nnema izbor a na Tk.ako nevi cini vo sekoj moment mozete da odite na drug provajder kade sto mislite deka ke imate poveke za dadenite pari.Ama kaj site e poskapo Magenta.VipKombo.Neotel slabi se so kanali.lokalni kabelski se pomalce ima....taka da kjutete si i nikogas ne potpisuvajte obvrzuvacki dogovori ova od iskustvo...i moevo so vip ke bide posledno....a i zaboraviv kaj Tk treba da imas samo TV.so DvbC .a kaj drugite si plajkas 100 den.+od resiver ili Ca modul...

Sent from my DIG-L01 using Tapatalk
Bez obvrzuvacki dogovor e no se so slabi kanali treba da go zgolemat brojot na kanali

A jas da ti kazam deka od vip kombo od 200 kanali 150 ne gi gledam a +50 se ramkovni, koi mene nemise potrebni... sto pravime sega.....
Zatoa treba da se pustaat kanali po baranje na korisnicite
Koj kanal e najbaran toj da se pusti vo ponudata na bilo koj operator
A ne operatorive si pustaat kanali niv kako ke im tekne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom