Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Novite modeli na xiaomi telefoni so pie miui 10 imaat fabricki ovozmozen camera2api, so sto bez nikakov problem instaliras gcam od pixel 3 so night sight za 100 pati podobri fotografii vo site uslovi. Nema veke potreba od rutiranje. A ako sakas top softver na xiaomi telefon rutiras i instaliras rr,aosp ili pixel experience. Tebe te upecale so tie 128gb, a vo realnost i rn5p ke se izmoca na toj tvijot samsung, posebno vo traenje na baterija.
Мене реално поише од 64 гига не ми ни требат. Последниот шаоми што го имав, на почеток кога го купив од 12 саата сот за една година не издржуваше ни пола ден, со правилно користење и полнење. Да не зборам што имав проблем со темите кои не можеа да се менуваат, не знам зошто, и не можеше да се рутира, така да МИУИ, не фала.

Top shit za bagatela se momentalno budget telefonite na oppo realme serijata (neso ko redmi). Steta so kaj nas seuste gi nema. Oppo realme 2, 2pro i noviot realme 3 se zveretini so cena na internet 120-150usd.

Top shit za bagatela se momentalno budget telefonite na oppo realme serijata (neso ko redmi). Steta so kaj nas seuste gi nema. Oppo realme 2, 2pro i noviot realme 3 se zveretini so cena na internet 120-150usd.

многу се слаби у споредба со шаоми, ни опо ни самсунг нема прави конкуренти на редми ноте 7 и про верзијата на истиот

многу се слаби у споредба со шаоми, ни опо ни самсунг нема прави конкуренти на редми ноте 7 и про верзијата на истиот
Realme 2 pro e realno podobar od note 7 samo so ima malce poslaba baterija (3500mah) , nema potreba od gcam fabricki kamerata e strela. Sega iskaca i realme 3 so pocetna cena 130usd za 32gb modelot, iako e so mtk x70 e top telefon za parite.

Realme 2 pro e podobar od note 7, nema potreba od gcam fabricki kamerata e strela. Sega iskaca i realme 3 so pocetna cena 130usd za 32gb modelot, iako e so mtk x70 e top telefon za parite.

како е подобар? note 7 Има подобра камера, поголема батерија, брзо полнење, понова верзија на андроид

како е подобар? note 7 Има подобра камера, поголема батерија, брзо полнење, понова верзија на андроид
realme 2 pro ima sony kamera, iako 16mp bidi siguren deka vadi mnogu podobri sliki od note 7 so stock kamerata pa i so gcam. Color os e top strasno optimiziran sw i e vrv za android uredite. Miui malce go posraa od 10kata navamu, zimi camera2api so ubacija inace ja utnaa so 10kata.[DOUBLEPOST=1554221370][/DOUBLEPOST]Enivej, jas cekam na meizu note 9 da vidam so cena ke turat, tuka lezi zajakot.

Best buy околу 15.000? Се мислам за Huawei p smart 2019 и Honor 8x. Мислење?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Best buy околу 15.000? Се мислам за Huawei p smart 2019 и Honor 8x. Мислење?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Подобро странава користи ја за споредба отколку форумот.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9313&idPhone2=9409&idPhone3=9324

Создади си приоритети, врз основа дали сакаш повеќе брзина, батерија, гејминг, камера, ...
Ти препорачувам да читаш и искуства со телефонот на истата страна + на јутјуб во коментари.
Ако веќе бирам телефон, би го одбрал Хонорот :)

Мене реално поише од 64 гига не ми ни требат. Последниот шаоми што го имав, на почеток кога го купив од 12 саата сот за една година не издржуваше ни пола ден, со правилно користење и полнење. Да не зборам што имав проблем со темите кои не можеа да се менуваат, не знам зошто, и не можеше да се рутира, така да МИУИ, не фала.
Ти ако незнаеш да го рутираш, или инсталираш ром, не значи дека не го бива :)

Ти ако незнаеш да го рутираш, или инсталираш ром, не значи дека не го бива :)
Сум рутирал РН3, Редми 4 про не сакаше, пишуваше дека е отклучен бутотлоадерот а во мени а на пц покажуваше дека не е. Не ми се даваа 500 денари за таква глупост, чисто од принцип.

Сум рутирал РН3, Редми 4 про не сакаше, пишуваше дека е отклучен бутотлоадерот а во мени а на пц покажуваше дека не е. Не ми се даваа 500 денари за таква глупост, чисто од принцип.
Toj ti bil so haknat rom. E ako naletas na ovakov care e samo hard flash to est flesuenje vo edl mode za snapdragon(cesto treba da se otvara telefonot za ova) ili so spflash ako e so mtk cpu.

Samsung J6 vs Huawei P-Smart
Ne samo opsto koj e podobar tuku me interesira i koj ima popodnesliva svetlina na ekran da ne boli glava kako eden tablet od lenovo sto zedov ocite gi vadi bukvalno i na najmala svetlina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom