Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da kupam Xiaomi telefon,kako da go nabavam,posto od tuka od kaj sto sum nema ovlasten salon za xiaomi,dali znae nekoj dali moze po brza posta ili slicno,i dali moze da se plati online preku kreditna karticka.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Od kade e toa "od tuka"? :)

Sent from my MI NOTE Pro

Redmi note 2, го имам околу месец дена и повеќе од задоволен....нема лаг,лесен апдејт,брз и добра батерија....

Се мислам за Redmi Note 2 Prime, Mi 4 и гледам сега новиот ќе го носат Mi 4C (2GB-16GB и 3GB-32GB). Која би била ваша препорака за телефониве? :) Или некоја нивна алтернатива? Реално, цена/перформанси им е прилично добра на сите, така да сакам некој кој веќе има нешто од ова да сподели искуство :)

Huawei ascend p7 или p8 lite? :)
P8 lite e ponov model.samo sto ekranot ne e hd na lite drugoto e solidno,i skoro isti performansi.p7 pojaka predna kamera,kaj p8lite imas octa core od 1.2 kaj p7 quad od 1.8,jas go imam p8 lite i zadovolen sum od nego do sega

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

HTC 820 вреди за 15 000 ? Користи некој, би препорачале ли ...[DOUBLEPOST=1444233189][/DOUBLEPOST]HTC 820 вреди за 15 000 ? Користи некој, би препорачале ли ...

Здρаво дечκи, би саκал да κупам неκој добаρ појаκ телефон,маκс до 26.000,дајте пρедлог се мачам незнам κој да го земам. Лично се мислам измеѓу SamsungGalaxy A7,LG G3 i Galaxy S5 neo... аκо имате повеќе исκуство со телефони κажете совет.. го саκам А7 мн али слушнав батеρијата се тρоши бρзо исто и на Г3-κата..неото чудно неκаκо ми е xD саκам убаво да изгледа тенκо κаκо новиве сеρии на самсунг и убав еκρан..мн баρам али паρи давам затоа саκам да вρеди ств за паρите.поз

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Здρаво дечκи, би саκал да κупам неκој добаρ појаκ телефон,маκс до 26.000,дајте пρедлог се мачам незнам κој да го земам. Лично се мислам измеѓу SamsungGalaxy A7,LG G3 i Galaxy S5 neo... аκо имате повеќе исκуство со телефони κажете совет.. го саκам А7 мн али слушнав батеρијата се тρоши бρзо исто и на Г3-κата..неото чудно неκаκо ми е xD саκам убаво да изгледа тенκо κаκо новиве сеρии на самсунг и убав еκρан..мн баρам али паρи давам затоа саκам да вρеди ств за паρите.поз

Sent from my LG-P710 using Tapatalk

Ноте 4

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom