Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
LG G3 vs Xiaomi MI 4 vs HTC M8 vs Sony Z2
Ајде помагајте кој од 4риве да го изберам... Ама баш ми треба добар совет..

абе дајте пишете некое искуство со г3 гледам не сум единствен што е заинтересиран за телефонот...

бев денеска и до т мобајл у чаир да го видам да го прочепкам малце ама тие па сиротите го немаат на излог.. изгледа ке морам до центар да одам

LG G3 vs Xiaomi MI 4 vs HTC M8 vs Sony Z2
Ајде помагајте кој од 4риве да го изберам... Ама баш ми треба добар совет..
Топла препорака за телефонот од мојот потпис :) [emoji106]

Sent from my MI 4W

Препорачана цена 32.000 за телефон со S801, и без 4G/LTE модем, ХАХАХАХАХААХ, аууууу крај, на кои дроги се овие?

Телефонов не смее да биде над 300-350 евра.
Епа влегоа во оператор да се продаваат така? Епа таму све е плус 50-60%. Затоа ти даваат на рати, а ти наплаќаат чудо пари. Само обична некоја претплата и телефон за пари, друго не не спасува :)

Sent from my MI 4W

абе дајте пишете некое искуство со г3 гледам не сум единствен што е заинтересиран за телефонот...

бев денеска и до т мобајл у чаир да го видам да го прочепкам малце ама тие па сиротите го немаат на излог.. изгледа ке морам до центар да одам

Топ камера, солидна изработка, солидна батерија. Ако го зимаш зимај верзијата со 3/32GB, перформансите се добри, иако на момент знае да успори малце, сепак се зависи од тоа што си користел претходно. Не е лошо да наведеш за која цена ти го даваат, да видиме да не има подобар избор за истите пари.

Исто така не е лошо да наведеш што ти е тебе најбитно кај еден телефон, брзина? изработка? камера? екран? апдејти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom