Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Топ камера, солидна изработка, солидна батерија. Ако го зимаш зимај верзијата со 3/32GB, перформансите се добри, иако на момент знае да успори малце, сепак се зависи од тоа што си користел претходно. Не е лошо да наведеш за која цена ти го даваат, да видиме да не има подобар избор за истите пари.

Исто така не е лошо да наведеш што ти е тебе најбитно кај еден телефон, брзина? изработка? камера? екран? апдејти?

битно ми е се на телефонот.. прво ми е битно да има поголем екран второ и најбитно е да не ми кочи и да ми сецка а камерата по можност да е по асална....

до сега имам користено с3 мини колку за споредба

Не постои све најдобро на еден телефон. Тогаш сите само него ќе го купуваа нели? :) Мораш да се одлучиш за некои клучни точки, и според тоа да си бираш. Дали е лесно-пренослив, дали има огромен, голем, нормален (сега е тоа 4,7'') дисплеј, каква камера, техничка поддршка, какви перформанси има и дали се доволни за тоа што ти би го користел во наредните 6 мсеци, и на крај цена..

Види, ти не прашуваш обични корисници тука. Тука се прашува за деталите што ги прават ситниците, а со тоа и разликите кај големата конкуренција :) :) затоа некогаш ќе добиете реален одговор, па дали се допаѓал или не тоа е друга работа. Нема многу лажење :) Све друго инфо кај некоја згодна на шалтер во салон [emoji2] [emoji2]

Sent from my MI 4W[DOUBLEPOST=1417832777][/DOUBLEPOST]

НОВА ПРОМОЦИЈА НА MI НА 09.12.2014 !
Еве ви постирам прв тизер за новиот продукт на Mi :) Нема да биде Mi 5, тој ќе се промовира наредната година, најверојатно на CES 2015-та.

Затоа и ваква мистерија околу новиот производ, затоа што нема да биде flashship, туку нов уред за одлични пари со одлични можности.

Има две можности:
1. Наследникот на Redmi 1S, буџет војникот на Mi, што има неверојатни рекорди во продажба, како во Кина, така и во Индија сега, или
2. Ќе биде новиот 9.2’’ таблет со 720р и Snapdragon 410 a супер цена (која ќе биде тука ќе кажат дополнително).
Еве ја и поканата за случувањето! Ќе бидеме во тек со нановите информации.

Прегледај го приврзокот 108637

Не прашував за мене, лично.
Да, не викам дека не е така. Во теорија е така, но дека на таа класа телефони ќе осетиш разлика во екраните (оштрината) без соодветна тест опрема - многу тешко. Посебно кога "послабиот" има поголема резолуција.

Sent from my SM-G900F

Iphone 4s, LG G2 mini, Samsung Galaxy s3, Alcatel Idol 2.

Што мислите кој има најдобра камера од наведениве телефони?
Јас мислам дека 4s е лидер што се однесува до камерата, ама ако сте користеле некој од другиве, би сакал да добијам коментар околу тоа каква слика ви вади камерата, поготово навечер под слабо осветлување со блиц и без блиц?

Заинтересиран сум да земам некој од овие, ама ми треба подобра камера. Доколку имате некој предлог за телефон што вади исто така добра слика, и што е тука некаде со цената како овие, би сакал да чујам некоја препорака (само да не е HTC).

Благодарам.

Најбитно од све е колку пари планираш да потрошиш....

Јас мислам дека 4s е лидер што се однесува до камерата, ама ако сте користеле некој од другиве, би сакал да добијам коментар околу тоа каква слика ви вади камерата, поготово навечер под слабо осветлување со блиц и без блиц?

Заинтересиран сум да земам некој од овие, ама ми треба подобра камера. Доколку имате некој предлог за телефон што вади исто така добра слика, и што е тука некаде со цената како овие, би сакал да чујам некоја препорака (само да не е HTC).

Благодарам.

4S е најдобар од тие во однос на камера.

Ама прашањето од постот беше меѓу 4с, г2 мини, с3 или ајдол 2 кој има најдобра камера.

Не, прашањето т.е. мојот одговор на горното мислење се однесуваше на тоа, дали 4s вади подобри слики од S3.

Едит, најверојатно членот горе го едитирал постот или јас сум истрипал нешто, се мислам дека видов напишано 4s е подобар од S3....:facepalm:

Мy bad...

Не, прашањето т.е. мојот одговор на горното мислење се однесуваше на тоа, дали 4s вади подобри слики од S3.
Биди појасен друг пат зошто @AudiR8 одговори дека од тие 4 телефони 4с има најдобра, а ти му реплицираш „не с3“ што значи дека и ти мислиш од тие 4 телефони шо беа спомнати тој има најдобра.
Чисто за да нема забуни :D

hah странава што си ја постирал ептен објективна todays i phone :icon_lol:

Благодарам.
никој. За таа цена (до 12000) лумиа 920 вади најдобри слики. Дури вади и подобри од ајфон 5.
еве ти видео за компарација направено од вистински фотографер за овие два телефони
Имам користено с3, а сестрами има г2 мини и нема споредба со камерата на лумиата. Ама ако не ти е по кеф windows phone тогаш јас би ти го препорачал г2 мини пред с3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom