Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
^ И двата се солидни телефони, одличен избор во однос на тоа што добиваш за тие пари.

ајде ако може малку помош ? самсунг галакси с3 лте или самсунг галакси с4 мини ? ваше мислење ?

ајде ако може малку помош ? самсунг галакси с3 лте или самсунг галакси с4 мини ? ваше мислење ?
Јас мислам дека С3 ЛТЕ е подобар избор, поголем екран и резолуција, повеќе рам, појака батерија и процесор, повеќе внатрешна меморија. Не знам, размисли убаво.

Mi 2S, samo ako ne ti smeta 4.3'' ekran. Drugoto e drama, a cenata e perverzija..

Sent from my MI 4W

Се мислам помеѓу Sony Z3 Compact i Samsung Galaxy Alpha. Што би препорачале од овие два избора ? Ги гледав и двата, лично у рака некако повеќе ми лежи Самсунгот, али ме предомислува далеку послабата батерија во однос на Сонито.

Се мислам помеѓу Sony Z3 Compact i Samsung Galaxy Alpha. Што би препорачале од овие два избора ? Ги гледав и двата, лично у рака некако повеќе ми лежи Самсунгот, али ме предомислува далеку послабата батерија во однос на Сонито.
А Mi 4 во таа банда да го ставиме? :)

Sent from my MI 4W

Eee hehehe, da ne mu se kratki nozete :) :) vrvna izrabotka, top hardware...

Sent from my MI 4W

Момци сакам да се подновам имам сега HTC ONE MINI го продолжувам договорот и се двоумам помеѓу Samsung Galaxy s5 vs Iphone 5s

Сакам мислења од оние кои веке ги користат , како се задоволни кои се предностите и кои се недостатоците ! Што сакате а што ви смета на вашите уреди !!

Момци сакам да се подновам имам сега HTC ONE MINI го продолжувам договорот и се двоумам помеѓу Samsung Galaxy s5 vs Iphone 5s

Сакам мислења од оние кои веке ги користат , како се задоволни кои се предностите и кои се недостатоците ! Што сакате а што ви смета на вашите уреди !!

Кои други телеофни ти ги нудат како избор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom