Huawei Ascend P6 vs Samsung galaxy S4 mini?
P6 у све е појак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Huawei Ascend P6 vs Samsung galaxy S4 mini?
Зборам за појаките модели на самсунг од галакси 4 па нагоре тачвизот е топ на послабите телефони тачвизот е срање и самсунг не се ни трудат да го средуват али за с4 с5 ноте 3 е друга приказна башка пуштаат и секој месец апдејт и е се по флуиден
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ти изгледа имаш дубајски ноте или па незнаеш да го користиш како требаИмам Note 3 и ако никогаш повеќе не земам Самсунг ќе биде поради тачвизот. Ужас ужас од интерфејс.
Ок.Ти изгледа имаш дубајски ноте или па незнаеш да го користиш како треба
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Кажи што не ти чини и не ти работи како треба на мојов се функционира како треба без лаг со пенкалце со триста тракантаци и работи топ одлична батерија гледам по 3 филма и немам никаков лаг и кочење ако толку не те бендисува имаш кастим ромови па стави му ванила андроид
Можеш да ги исклучиш апликаците кој не ти се свигаат не ти треба рут за тоа а која верзија ја имаш на ноте има три верзии кај тебе која е ?Дајлерот е благ ужас, типките преку цел екран а за резултатите кога користиш смарт дајлинг имаш дополнително кликање при кое бтв има лаг. Само првиот резултат можеш да го кликнеш за да свртиш дирекно. Бидејќи имам многу контакти првиот не е никогаш тој што ми треба. Па затоа го користам favorites табот за броевите што најчесто ги бирам. Страничното мени го снемува само од себе па морам на секој втор ден да му праам оф он на multi window за да се појави. А често ми треба. Ова вака од што ми текнува од прва за интерфејсот. Да продолжам bloatware апликациите што доагаат преинсталирани а никогаш не ги користам не можам да ги анинсталирам. Ете има доволно меморија не дека нешто ми пречат ама ме фрустрираат. Имам кастам ромови ама еве не сакам да го рутирам. ХТЦ сенсот ми е 5 пати посоодветен за моите потреби, и многу поише ми се свиѓа. На крај факинг пластиката ме вади од такт. Тоа што тебе ти е супер не значи дека на сите им е. А не дека ми од дубаи или не знам да го користам.
Ти ептен му најде мани на телефоновДа ги исклучам да, не да им направам remove. Имам SM-N9005. А да кога веќе сме кај тоа што не ми се свиѓа е менито кај камерата.Блиц да вклучиш и исклучиш е мачење. Подменијата за споделување. Галеријата што ми се полни со албуми од историја на пребарување. Во лог што не постои можност да не ми се покажуваат пораките. (постои ама додека си таму после се враќа на старо). Ако почнам да размислувам ќе испаднат уште мал милион ситници што ме иритираат.
Кај мене бавно се полни изгледа до полначот, а ноте 4 ке биде звериште невиденоСо оригинален полнач оној белиот ми се полни за саат и пол. Со секој друг полнач од друг телефон ми трае повеќе...На компјутер не го ни полнам зашто крај нема. Ама ај на тоа се навикнав. Ама не можам да си го прежалам сенсотЕте ти сакаш нашминкан, јас не, сакам чист поедноставен изглед. Се зареков дека нема више да купам Самсунг, ама се плашам дека Note 4 ќе биде некоја ѕверотина и ќе ме прелаже.
![]()
Следно земи HTC M8Со оригинален полнач оној белиот ми се полни за саат и пол. Со секој друг полнач од друг телефон ми трае повеќе...На компјутер не го ни полнам зашто крај нема. Ама ај на тоа се навикнав. Ама не можам да си го прежалам сенсотЕте ти сакаш нашминкан, јас не, сакам чист поедноставен изглед. Се зареков дека нема више да купам Самсунг, ама се плашам дека Note 4 ќе биде некоја ѕверотина и ќе ме прелаже.
![]()
Го меркам го меркам![]()