Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ви многу. Да и јас видов дека има понов андроид, и тоа ми се свиѓа и баш затоа прашав. И јас мислам дека ќе се одлучам за Ј5.
:tapp:
samo za sporedba za isti pari so moze da zemes. ova moze da se pokaka na sve so nudi samsung momentalno:
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-max-2
a za 90tina evra imas redmi 4x, za 130e note 4x, site ovie telefoni se spejs satl za samsung j5

Последно уредено:
Која глупа шала бе модератору. Навистина ѓупците и оние што врска немаат само Самсунг купуваат, ко да е тоа врвот на технологија.
А самсунг е само преценето срање.
За тие пари за ј5 може да се земе Xiaomi Mi5
процесорот во j5 праве 46000 поени на antutu, процесорот во mi5 (prime) праве 130000 поени

Guys, help :D

Се мислам меѓу ZTE Axon 7, Xiaomi Mi 6 и Umidigi Z1 Pro. Најсомнителен ми е Umidigi иако на хартија е одличен, а најевтин е од горенаведените 3. Што би ми предложиле вие?

Или па некој на старо до 20к :)

за 250 евра, го глеав овој ј5 про 2017, не дека вреди толку ама јбг амолед, има некој поасолен на ново со амолед екран за тие пари ???

за 250 евра, го глеав овој ј5 про 2017, не дека вреди толку ама јбг амолед, има некој поасолен на ново со амолед екран за тие пари ???

So ke ti e amoled, znaes kolku pari cini ako ti se skrsi? Mozes u kanta da go frlis tel. Gledaj da e 1080p nema da ti smeni amoledot neso mn.

Предлог на Хiaomi до 350тина евра?
Aj поинаку сега, предлог телефон до 350евра?
Ги гледац а5 2017 и ј7 2017. Едниот по перформанси е подобар (А5), ама па е стаклен и од назад и некако не е за мене. Ј7 ми е поарен шо е метал. А и за предната камера на а5 не прочитав убави мислења, немала стабилизатор. Ј7 исто така мислам дека нема fast charge. Да беше метал а5 а не стакло одма го земав, вака појма немам.
Има некој што има некој од двава телефони да кажи мислење?

Зошто мислиш дека не вреди 250 евра?

So ke ti e amoled, znaes kolku pari cini ako ti se skrsi? Mozes u kanta da go frlis tel. Gledaj da e 1080p nema da ti smeni amoledot neso mn.

Ти ако гледаш колку пари кошта ако го скршиш ич и не купувај смартфон тогаш. Купи си нокиа 3310 проверено не се крши екранот.

Aj поинаку сега, предлог телефон до 350евра?
Ги гледац а5 2017 и ј7 2017. Едниот по перформанси е подобар (А5), ама па е стаклен и од назад и некако не е за мене. Ј7 ми е поарен шо е метал. А и за предната камера на а5 не прочитав убави мислења, немала стабилизатор. Ј7 исто така мислам дека нема fast charge. Да беше метал а5 а не стакло одма го земав, вака појма немам.
Има некој што има некој од двава телефони да кажи мислење?

Xiaomi до 350е само Note 4X. J7 не ти е во цена?

Ти ако гледаш колку пари кошта ако го скршиш ич и не купувај смартфон тогаш. Купи си нокиа 3310 проверено не се крши екранот.

Falati na sovetot hehehe

гледам многумина ги кршат екраните и кога ќе им кажат колку е екран за самсунг скапо им е и често не го поправаат телефонот
самсунг амолед 9000 ден
друг смартфоун андроид или ајфоун е до 4000ден макс обично за 3000 комплет
3 пати поскап екранот на самсунг не верувам да вреде толку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom