- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.550
- Поени од реакции
- 2.422
Huawei Honor 8 и Huawei p10nekoj da predlozi telefon so podobra kamera od s7![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Huawei Honor 8 и Huawei p10nekoj da predlozi telefon so podobra kamera od s7![]()
Како прво, немаш премиум искуство со никаков телефон од 200 евра. Да, шајоми за 200 евра е подобар buy од самсунг од 200 евра. Флегшипите на Самсунг не се споредуваат моментално со ниту еден од Андроид пазарот, едноставно се најдобри. За 420 евра, моментално S7 е best buy.Vrska nemas zatoa taka zboris. Davaj si gi parite za samsung koj ti lagira dodeka jas imam premium iskustvo na tel od 200 evra.
mi 5s za cca 250e moze da se pokaka na s7 vo sekoj pogled, mozebi malce poslaba kamera ama sto e mnogu vazno baterijata mu trae mnogu povece nego na s7.Како прво, немаш премиум искуство со никаков телефон од 200 евра. Да, шајоми за 200 евра е подобар buy од самсунг од 200 евра. Флегшипите на Самсунг не се споредуваат моментално со ниту еден од Андроид пазарот, едноставно се најдобри. За 420 евра, моментално S7 е best buy.
A да, секој андроид знае да има frame drop или да лагира.
mi 5s za cca 250e moze da se pokaka na s7 vo sekoj pogled, mozebi malce poslaba kamera ama sto e mnogu vazno baterijata mu trae mnogu povece nego na s7.
Прво среди си го речникот. Второ Mi5s во ништо ама баш во ништо неможе да биде подобар од S7. Mi 5S во Македонија чини 370 евра.mi 5s za cca 250e moze da se pokaka na s7 vo sekoj pogled, mozebi malce poslaba kamera ama sto e mnogu vazno baterijata mu trae mnogu povece nego na s7.
nubiava z7 max kupena za 100e ne bi ja menjal za niedna kanta od samsung. fantasticen telefon.A izrabotka, ekran, softver, kvalitet na senzori i red drugi raboti?
Vaka na hartija kinezite izgledaat super no vo praksa se zivo sranje.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Намали бато малце со дрогата, не мењавај ти ништо за ништо, многу ни е гајле нас, само не лупетај тука на форумов.nubiava z7 max kupena za 100e ne bi ja menjal za niedna kanta od samsung. fantasticen telefon.
Кои мачки бе што зборуваш ти ?niso ja ne lupetam. gotovi se starive macki, ke gi snema. se poveke narod si gi otvara ocite, i tie slepite brgu ke progledaat.
A izrabotka, ekran, softver, kvalitet na senzori i red drugi raboti?
Vaka na hartija kinezite izgledaat super no vo praksa se zivo sranje.
Abe smesnici edni terajte si so kinezite vie.Koe sranje? Samsung sonuva touchwiz da raboti kako MIUI, osven na premium telefonite androidot im e zivo sranje za razlika od miui koj na sekoj Xiaomi model raboti mazno. Problemot kaj lugevo e sto se slabo informirani i veruvaat na rekla kazala, ne cini toa kinesko bilo, demek toj j5 ili j3 so ke go kupi e made in USAdovolno e na onie kopii po oglasi nekoj da im pise made in korea da se popalat
![]()
Abe smesnici edni terajte si so kinezite vie.