Teenage Mutant Ninja Turtles

• Креатор на темата Креатор на темата AstroBoy :)
  • Време на започнување Време на започнување
На Nickelodeon ги имам фатено 2-3 пати. Нема врска, и не може на малиот прст да им се фати на старите добри нинџа желки. Повеќе американски мејнстрим фори и изрази има во епизодите, отколку права акција.

Правите ниџна желки се од минатиот век (поточно од '87 гледам дека биле). Тоа беше цртан .. (y)

графиката им е стварно... шит и на сред лице се гледа една линија, како да се шиени:pos:
Ама приказната им е и овојпат добра според мене, ако почнеш да ги гледаш од 1 епизода интересно станува, слична им е на старата од 90тите што беше само имаат нешто повеке изменето:)

Леле графикава...:facepalm: И тие што ги даваа на А1 не беа нешто посебно, исфорсирано до максимум, затоа и не ги ни гледав. Не фала ќе си се држам до првите оргинални серии од 1987.

Ај некој нека ми прати линк од новите епизоди :)

Старата верзија од 87 е појака,оваа некако не ме тера да ја погледнам поради ваквата 3D анимација .

Tреба МТВ (колку што се сеќавам МТВ ги прикажуваше ) пак да ги изрепризира старите епизоди што ги прикажуваа порано .

а1 ги даваа :) иначе ако гледаш 3-4 епизоди веднаш се навикнуваш и на мене на почетокот ми беше така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom