Techno/Tech House/Minimal журки, артисти, фестивали итн...

• Креатор на темата Креатор на темата Degutant
  • Време на започнување Време на започнување
Кој со што сака нека ужива во журката, ама немојте бе наочари во клуб... Плус не се еден или двајца со очите оволики или да стискаат вилица, па да се кријат :)
Џабе и наочари и мдма пак немаат енергија и не играат :)[DOUBLEPOST=1510285847][/DOUBLEPOST]Искрено сакате да ми кажете дека ви се свиѓа у станица тенно, хаус жур со такви луѓе што не ни слушаат таква музика ?

Џабе и наочари и мдма пак немаат енергија и не играат :)[DOUBLEPOST=1510285847][/DOUBLEPOST]Искрено сакате да ми кажете дека ви се свиѓа у станица тенно, хаус жур со такви луѓе што не ни слушаат таква музика ?

Префенси е тоа место за мене, не искачам таму :) Инаку сум бил неколку пати пошто не бил отворен Епицентар и немало некоја друга дешавка... Се на се 4 пати имам отидено таму: Octave One, Trus'me, афтер после журката на Соломун и Dennis Cruz. Здравје следно идење на Eelke Kleijn ќе ми биде на 9 февруари :)

Screenshot_2017-11-29-22-43-14-1.png

Docek na novata godina na nastanot gore! Vleznica okolu 55€, strasen sostav

Nekoj za EXIT, LOVEFEST ovaa godina?

Ja moguce i na dvata :)

Dali znajsh dali imat nekoja organizacija, fb grupa ili nesto kako bilo za lugje od Makedonija? Mozda ke imam moznost i jas da odam ali nemam ekipa(site drugari mi se seuste po psytransov) pa baram dobra ekipa za vakov fest kako exit ili lovefest :)

Dali znajsh dali imat nekoja organizacija, fb grupa ili nesto kako bilo za lugje od Makedonija? Mozda ke imam moznost i jas da odam ali nemam ekipa(site drugari mi se seuste po psytransov) pa baram dobra ekipa za vakov fest kako exit ili lovefest :)

Pa mene me vikna drugar sto ziveese i studirase u sk ali e od Srbija i sega pak si e nazad u Srbija mi kaza deka se znael so organizatorite od Love fest i me vikna da idam so nego inace i on e po psy :)

Neznam fejs grupa ali moze da prebaram pa ako najdam da ti pratam.

1vi Mart Tale of US @ Stanica .... cccc da ti ebam lokacijata, guzvi haosi :(

Прават ли уште журки во Капан Ан? Кои денови, викенд?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom