Течна или цврста храна?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква храна преферирате?

• Вкупно гласачи
    103
Цврста храна секогаш а течна освен супа и грав не јадам ништо друго.

Дефинтивно, сува односно тврда. Мразам супи, течни манџи. Бљак, бљак. Златен леб, во комбинација со некоја сланина.Мерации!:vozbud:Или пинџур. :nesvest: Лиги ми се направија. Додуша јас последниве години најчесто сум на марула и слични салати, ама и тоа спаѓа во тврдо.:) Малце терсене сум во поглед на јадење.

И колку сака нека е поздрава, не можам јас течно да јадам.Може понекогаш купечка супа да пробам, ама не често.Од манџи страна јадам само грав, леќа, грашок и сарма.Такви чорби и други чуда не јадам.А цврста храна, пример скара мммм би се удавил:)

Јас повеќе сум по сувата храна - сендвичи, скари и други вакви работи.
А од течнава храна јадам само грав и супа, ама поретко.

абе течна пубо , за да мојш да го искењаш после

Течната храна е најубава во грне. Со селско месо мислам дека нема цврсто јадење што може да се мери.
Ама сепак повеќе сум за цврста храна, поизбор имаш

Течна храна!!! Дефинитивно..
Кај мене дома ни ручек ни вечера не поминува прво без супа.. А и скоро секој ден манџа нешо.. Грашок, гулаш, селско месо незнам.. Ја уше од мала не го нарекувам она што би требало да биде главен оброк ручек ако нема нешто манџа, нешто готвено.. Само грав и леќа никако добро.. Тоа никад не се јадело дома..
Али како и да е течна храна рулз :pipi:

повеќе сум по сувата храна и јас ко Ацид ???::;; сендвичи помфрити риби но затоа ногу пијам сок и вода ко водна жаба сум :):)

Што ќе ми се даде тоа.Течна сакам повеќе но за шал помалку се јаде во мојата фамилија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom