Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Ednas imam receno"te sakam" i gadno se zaebav taka da za nareden pat treba nekoj mnoogu da se potrudi da mu kazam"te sakam".Znaci "te sakam" ne e tesko da se kaze vo 3-4 mesec od vrska ako stvarno se saka.

Se sto mislam sekogas go kazuvam otvoreno...taka da koga ke mi dojde onaka od srce go kazuvam bez da razmisluvam za bilo sto...sekako na sekoj sto go zasluzuva toa mu kazuvam...:)

"te sakam" uf kolku teski zborovi za izgovaranje kako pomlad se zaletav i gi kazav nepromisleno i se zaebav i toa gadno a sega samo dokolku liceto gi zasluzilo no i pritoa stvarno da gi osekam tie zborovi pred se vo srceto

те сакам кога ке ми дојде од срце само кажувам но мегутоа од сега многу ретко зашто има некои кои го користат тоа!и да го мислам не го кажувам одма

Не ми е тешко да ги кажам тие два збора на ТОЈ што навистина го сакам и што заслужува да му бидат кажани.

Ако го мислам тоа не ми е проблем да го кажам.Но секогаш оставам малку резерва додека не се осигурам дека и другата страна го чувствува истото за мене

ко кажувам лесно, ко кажувам кога осеќам, а ако не осеќам не го кажувам, ама кога осеќам многу сум досаден :)

Воопшто не ми е тешко бидејќи ИСКРЕНО го сакам. Од дното на мојата душа. Еве и сега ќе кажам

ТЕ САКАМ МАРТИН!!!!

Не сум била вљубена, па затоа не сум го изговорила тоа............. Ама мислам дека започнувам да чувствувам нешто јако за еден тип па немам срце да му кажам во фаца, затоа: "Zoki I think I'm falling in love with you"..........уххх ете кажав

Не сум била вљубена, па затоа не сум го изговорила тоа............. Ама мислам дека започнувам да чувствувам нешто јако за еден тип па немам срце да му кажам во фаца, затоа: "Zoki I think I'm falling in love with you"..........уххх ете кажав

Епа нема многу мислење. Или го сакаш или не :D

Te zasakav - DA, no dali te sakam ?
Samata ke otkries koga ke se spoime vo edno. :vozbud:

Премногу ми е лесно бидејќи искрено го сакам.

Па еве прочитете што ми пишува под никот...:smir:

Не е многу тешко да се каже Те сакам...потешко е да се докаже.

Не ми е воопшто тешко.Те сакам.Ете :)

dosega samo ednas kazav "TE SAKAM" i definitivno e najubavata fraza i najubavoto cuvstvo,nema nisto poubavo da znaes deka si iskreno sakan i deka iskreno sakas...koga mi kaza deka me saka se zbuniv ama luge ne ste svesni kolku se zbuniv se zdtkav i ne znaev sto da i kazam...no potoa si dojde samoto po sebe i od mene...ali,ALI luge boli nenormalno mnogu koga toa veke nekoj ke go iskoristi, jas veke ne znam dali ke mozam na nekoja devojka da kazam te sakam,zatoa sto ednostavno ne bi sakal da pominuvam niz istoto...za na nekoja devojka povtorno da kazam te sakam...?????teskooo epten teskoo.....I LUGE NE KAZUVAJTE BEZ VRSKA TE SAKAM...KAZETE GO AKO STVARNO GO MISLITE NE UBAVO COVEK DA SE ZAEBAVA SO CUVSTVA I TAKVI RABOTI....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom