Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали почнуваш да го менуваш мислењето малку по малку....Не се секогаш празни зборови(ти барем знаеш)Ретко, на едната рака може да се изброиПовеќе ми зборуваат и значат делата кои ги користам за да ги афирмирам моите чувства кон некој.Тие два збора ми се премногу злоуботребувани, празни, недовршени, со изгубено значење, премногу како "Добар ден".
Кога го чувствувам навистина јазикот ми е во согласност со срцето, излегува неслучајно, со посебна леснина и убавина, силно и без колебање.
Сигурно лажеш за годините мислам дека имаш 12абе сите се сакаат... ќе се смуваат двајца,ќе се фатат и одма утредента по топици/фб статуси и сл Те сакам најмогу ова она... како не,зарем секој викенд можеш да сакаш некој друг??? пфффф...
Сигурно лажеш за годините мислам дека имаш 12
Ако пишиш на фб или на мсн или било каде треба да собереш сила да го кажеш тоа на глас пред сите и не биди торко др пат
Сигурно лажеш за годините мислам дека имаш 12
Ако пишиш на фб или на мсн или било каде треба да собереш сила да го кажеш тоа на глас пред сите и не биди торко др пат
Значи сакав да ти кажам дека само дечиња на 12-13 години го прават тоа ако лажат....Нема ли да ти биде подобро за мување ако си слободен него ли да се расправаш со женската која ја сакаш....Ако го разгласиш тоа на таков начин значи си создаваш некој бариера затоа што јас имам пишано така и кога некоја ми се пушта јас велам читај топикне те сваќам...??? не е проблемот да го пишеш или да го кажеш тоа на глас... проблемот е што лажеш... разбираш??? торко -_-:pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2:
Значи сакав да ти кажам дека само дечиња на 12-13 години го прават тоа ако лажат....Нема ли да ти биде подобро за мување ако си слободен него ли да се расправаш со женската која ја сакаш....Ако го разгласиш тоа на таков начин значи си создаваш некој бариера затоа што јас имам пишано така и кога некоја ми се пушта јас велам читај топик
Тогаш тоа се личности кои ги прескокнале тие години па сега сакаат да ги проживеат:pos2::pos2: ја нит сум пишал на топик и сл,и нема да пишам во блиска иднина... и најтрагично е што не се 12 годишни дечиња...![]()