Te сакам?

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво е чувството да знаеш дека си сакан,истовремено и да сакаш....но не секогаш е лесно да се најде партнер/ка што ќе го мисли тоа искрено.....Сепак мене не ми претставувало проблем да кажам ТЕ САКАМ.....бидејќи еднаш до сега сум сакала,и не ми претставувало проблем да го искажам тоа.....колку убаво звучи ТЕ САКААААМ.....:pipi:

Некогаш сакам, некогаш сум збунета. Моја глупа природа.

Teшко е да кажам те сакам,кога не го мислам тоа, а кога навистина сакам ....
...Тогаш не морам ни да го изговорам ,моите очи ме предаваат дека е така,љубовта ми извира од сите пори на телото, ми доаѓа да врескам и да го повторувам тоа...
Те сакам,најубавите 2 збора ...

„Те сакам“...Можеби најупотребуваната фраза во мојот живот. Секогаш со смисла, секогаш вистинита:smir:

Не сум кажала на машко досега ТЕ САКАМ...:toe: а сеа сум со еден тип, прилично сериозно е, иако е уште рано да се каже, и ме фаќа паника:vozbud:

Само кога го чувствувам го кажувам.Се случува во една вечер да му кажам и преку 10 пати.Внатрешно чувствувам потреба да му кажам Те сакам! :pipi:

Немам до сега кажано на личност со која сум била дека ја сакам ..може само у порака да напишам некогаш miss ya love ya но дали го мислам ноуп! Сакам кога ќе го кажам тој збор да го мислам и чувствувам тоа ...ми имат кажано но после тој збор уште илјада поужасни па затоа за мене губи од секакво значење исто ко да не е кажан.

Па срам ми е да кажам на таа што ја сакам... а преку ова мсн, пораки и све друго можам :smir:

"Те сакам" - само доколку искрено го чувствувам и мислам...
Сепак тоа треба да се докаже со дела :icon_lol: во спротивно пу пу не важи

и ме нервираат личности кои без потреба во денот по 52415546 пати го употребуваат тоа "те сакам" (кога не го мислат)

Го кажувам кога го мислам. Во спротивно не.

Те сакам е обичен, лигав, дволичен збор кој не значи ништо. Кога се работи за искрена, вистинска хемија, дугарство, љубов(кое обично е минлива работа, чест на исклучоците) или како и да го наречете делата, постапките, погледот и милион ситни работи кои обично остануваат незабележани објаснуваат и кажуваат се.

Би и кажал само на една девојка ТЕ САКАМ ИАКО НЕ СУМ СО НЕА ПАК ИМАМ ЧУВСТВА САМО ЗА НЕА :back: :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom