"Те сакам" - вистина или само излитена фраза?

• Креатор на темата Креатор на темата facule bacule
  • Време на започнување Време на започнување

TE SAKAM-vistinski zbor-da ili obicna fraza-ne???

• da

Гласови: 71 57,3%
  • ne

Гласови: 53 42,7%

• Вкупно гласачи
    124
Да, ама глумци се за у театар, ваљда можам да осетам кога некој ми возвраќа љубов и ме сака..или нискокапацитетна бев м?
nikogas ne se potcenuvaj sebesi,ama nikogas ne gi potcenuvaj ni drugite i ne im ja davaj taa sansa i prilika da te izigraat.mnogupati samodoverbata moze da ti bide najgolem neprijatel.

nikogas ne se potcenuvaj sebesi,ama nikogas ne gi potcenuvaj ni drugite i ne im ja davaj taa sansa i prilika da te izigraat.mnogupati samodoverbata moze da ti bide najgolem neprijatel.

Довербата е во друга тема, значи овде стрикно зборуваме за фразата „те сакам“ колку веруваш во неа, и дали ти е потребна, затоа и така се изјаснив, глумење и доверба се други теми алекс, како и да е можам да се отслонам на мојот инстинкт (инсект), до сега не ме разочарал.:smir:

Вистина е кога веруваш. Тогаш постои, тогаш уживаш. Кога неверуваш, го нарекуваш како сакаш дури и излитена фраза :jaj:

@LUSY_LU
jas ne zboruvam za doverbata i toa sto ti mislis.tuku bas za frazata "TE SAKAM".koja sekogas moze da bide i vistina,a i izlitena fraza.i prasuvam dali sekogaw mozes da znaes koja e od tie dve?

@LUSY_LU
jas ne zboruvam za doverbata i toa sto ti mislis.tuku bas za frazata "TE SAKAM".koja sekogas moze da bide i vistina,a i izlitena fraza.i prasuvam dali sekogaw mozes da znaes koja e od tie dve?

Да, можам да знам, кога е вистина а кога фраза, затоа и велам инстинктот сеуште не ме изневерил:smir:

-bravo za tebe.
samo jas bi rekol"instinktot seuste ne me izneveril-barem jas taka mislam"mislam deka ova bi bilo posoodvetno.:smir:

И јас само на еден човек му имам речено те сакам. Не сум сакала да лажам никого... :toe:

мислам дека само еднаш во животот од срце се кажува вистински ТЕ САКАМ.
сите останати ситуации се само ради реда или пак тоа сме го мислеле со главата али не и со срцето.

Frazata TE SAKAM pa i ne e lesno da ja izgovoris ako ne cuvstvuvas ljubov ili TE LJUBAM toa e veke tezok zbor koj retko go izgovaraat mnogumina iako se zaljubeni ,a ima golemo znacenje jas miluvam da kazam takov zbor na devojka mi i i kazuvam DA eve i sega kazuvam BEBE TE LJUBAM,te sakam e MALKUUUUUUUUUUUUUU :back::back::back:

Многу пати ми кажуваше дека ме сака, ама баш и не му верував...
Ама кога го чув во сон да каже дека ме сака :back::back::back:

Сега и не е баш обична фраза за мене....

Си ја сакам и и викам 2 пати у минута ТЕ САКАМ :pos2:

Тоа е само збор, звук артикулиран од нашите грла.Обично ги ценам луѓето според делата, а не според зборовите така е и на оваа тема.

Hmmm..:raz: Te sakam.. Mislam deka ne treba mnogu cesto da se kazuva, poveke ke bide ceneto i poveke ke ti znaci..Ako na sekoja minuta kazuvame te sakam te sakam te sakam, nema da bide toa toa, nema da go ima ona vistinsko znacenje :toe: Sakam, i go kazuvam toa od srce i toj zbor ima golemo znacenje za mene, no vo vistinsko vreme a ne na sekoj moment, jes da mi se desavalo nekogas koga epten epten sum ispolneta i srekna da mu kazuvam na partnerot i po cel den ama so cel da iskazam kolku sum srekna sto go imam a isto taka da se ispraznam od taa pregolema sreka sto ja custvuvam vo momentot :pipi: :back:

Говорот отсекогаш бил наменет како оружје за манипулација. Самиот израз ТЕ САКАМ не значи ништо освен проста реченица. Но кога е пропратен со љубовни гестови, покажување на љубов несвесно кон другиот, тие зборови знаат да се вклопат. Сепак повеќе претендирам за таа која ја љубам да и` речам дека ја љубам отколку дека ја сакам.

te sakam e samo fraza so koja maskite polesno i pobrzo gi legvet zenskite
najcesto taka e
najcesto
mozda nekoj,nekade,nekogas go mislel to te sakam dur go zborvel...ili ne:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom