Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Narkos напиша:
moze devojakta go brkala,ili ne bile pri svest,kako i da e,za nikoja zenska ne bi se skaral so prijatel so se dokazal niz vremeto,zaso so zenskata ke bidam nekoe vreme,pa ke zavrsi naseto, ama so drugarot mozam da ostanam drugar cel zivot
Мило ми е за тебе, така треба, гледаш како си знаеш :helou: Се да си делите! И мувачиците, и девојките, и сопругите некогаш, па и децата последователно де :pos:...шо фино, биг хепи фемили...ако не ти се најде „пријателот„ кој друг :pos:

П.С. Само, пробај Ти збркај ја некоја негова девојка со која е Тој ( некој пријател ) во сериозна врска и која ептен многу му значи...ќе видиш колку Тој ќе ти биде „другар за цел живот„ :wink:...има време ќе порастиш некогаш :)

Да ме изневери со другарка никогаш не би простила на двајцата.
Другарка кога можела за таква ствар да ме зафркне, што останува за нешто друго.
А за дечко да не зборам...
Како и да е, ако веќе ептен си се свиѓаат боље да ми кажат пред тоа. Може малку да ми е криво, но ќе го прифатам како такво.. нема љутење ни ништо.. Можеби и повеќе да ги ценам што биле искрени..

Би се нафрлил на другарот,мислам дека е тој главниот виновник и поголем лицемер.

dvajcata gi brisam od lista na postoeci i poznati i gi teram u 3 pm...
dodeka ne zaboravam...
ali sepak ke go skladiram u memorija i dokolku nekad im se smiram pri sekoja greska bi gi potsekjala... cisto radi reda da ne zaboravat

honey-boney напиша:
Da,ke ostane ne ako ne ti se sviga...A ako se zatreskas vo nego?Nekogas srceto popusta pred razumot....Ako ti se slucilo takvo nesto ke me razberes 100 posto,a ako ne ti se slucilo znam deka nema da me sfatis...:smir:
Точно дека не ми се случило бидејќи другарите на дечко ми се само негови другари и не ги гледам поразлично од тоа. За ваков случај кај мене не постои „некогаш срцето попушта пред разумот“:smir:

Fortune напиша:
Точно дека не ми се случило бидејќи другарите на дечко ми се само негови другари и не ги гледам поразлично од тоа. За ваков случај кај мене не постои „некогаш срцето попушта пред разумот“:smir:

Ok,ne mora da se raboti za drugar na decko ti.Mislam deka celo vreme vie mislite deka tie dvajca se posebno bliski,najdobri drugari.A tie ne se tolku bliski,ednostavno se poznavaat...A koga ti bi se nasla vo moja situacija(znam deka sega ke reces deka ne bi dozvolila toa da se sluci,ama da kazeme deka ti se slucilo)sto bi napravila?:smir:

honey-boney напиша:
Ok,ne mora da se raboti za drugar na decko ti.Mislam deka celo vreme vie mislite deka tie dvajca se posebno bliski,najdobri drugari.A tie ne se tolku bliski,ednostavno se poznavaat...A koga ti bi se nasla vo moja situacija(znam deka sega ke reces deka ne bi dozvolila toa da se sluci,ama da kazeme deka ti se slucilo)sto bi napravila?:smir:
Прво... Ако не сака да сфати и прифати кога отворено го одбивам, ако продолжи по старо - би му кажала на дечко ми. А после негово ќе биде на кој начин ќе му објасни на другарот дека треба да се оддалечи. Па така нема да дојде до случај како твојот, од старт ќе биде пресечено:)

И второ... Не можам да претпоставам што би направила ако дојде дотаму до каде што си отишла ти, баш затоа што нема да дозволам да се случи тоа.

:smir:

Vakava rabota da mi se desi?..... hmmmm... e pa vakva e postapkata:
1* Ke gi viknam dvajcata kaj mene na vikendica!
2* Drugar mi ke go ebam u gz za da ja oseti i nejzinata polozba, zashto mojata veke ja osteli so toa shto mi ja ebel devojkata
3* A nea ke ja vrzam za krevet da go gleda seto toa, i da si pukni od maka, pritoa ke obrnam vnimanie da bide dovolno gladna za da ima uspeshno prevrtuvanje na site organi vo stomakot i poshiroko, a btw seto toa ke go snimam i sekoja negova naredna devojka ke go gleda klipot!!!
Ufff... ova e sega na zdrav razum bez nishto shto mi tekna... a zamislete shto ke mi tekne ...:vozbud:

Dzings напиша:
Vakava rabota da mi se desi?..... hmmmm... e pa vakva e postapkata:
1* Ke gi viknam dvajcata kaj mene na vikendica!
2* Drugar mi ke go ebam u gz za da ja oseti i nejzinata polozba, zashto mojata veke ja osteli so toa shto mi ja ebel devojkata
3* A nea ke ja vrzam za krevet da go gleda seto toa, i da si pukni od maka, pritoa ke obrnam vnimanie da bide dovolno gladna za da ima uspeshno prevrtuvanje na site organi vo stomakot i poshiroko, a btw seto toa ke go snimam i sekoja negova naredna devojka ke go gleda klipot!!!
Ufff... ova e sega na zdrav razum bez nishto shto mi tekna... a zamislete shto ke mi tekne ...:vozbud:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Хахахахаха, а тебе сите ќе те знаат и видат дека си педер и ебеш машки. Ама нема врска, нели? Важно да се смееме. :):)

Ete ti od gotovo veresija! Odma muabeti vadat lugevo!! LoL!
Od ednash ne se stanuva peder neli?:pos2:
A btw kako da mu vratam poinaku so ista mera? Mozebi nego mu e seedno dali ke mu ja ebam devojkata i nema da pochusvuva nishto, mezebi devojka mu ne mu znachi nishto. Vaka ke si bidam siguren i gotovo! A znam i deka ke go boli fizichki zashto nitu eden moj drugar ne ja isgubil nevinosta na gzot ili barem ne mi kazale!:pos2: :pos2: :pos2:
A metodot za devojkata e: Zavista e uzasna rabota!

Море Џингс дете, напрај разлика, мешаш поими. Има "буквално ебење у гз" и има "ебење у гз со бургија". :):):)

Ама еве, ти давам џокер шанса.
Ти у кое спаѓаш? :smir:

Kako go zasluziv dzokerot?
Jas sepak bi ja prashal publikata? A? Mislam deka e najdobro zasho ova tvoevo 50:50 ne mi e namesto! :smir:
I te molam bez navredi: Burgijata ne e pogolema od ...ov, taka da ne sum siguren shto poveke bi go bolelo!

Нема потреба публиката да ти каже, јас ќе ти кажам.
Прво и основно, за да биде јасно. Не си ласкај! :)
Џокерот го заслужи, за да те извадам од гомната во кои сам си западна. Ај првиот пост што го напиша некако и смешен беше, па реков, сврти го на шала, да се насмееме малку. Вториот пост гледам пак исто пишуваш, дај да провериме дали стварно го мислиш или можеби касно палиш. Ама не било второво. Ти и понатаму си продолжуваш, значи стврано го мислиш.
И јас те молам без навреди ~ Но, џабе и џокер и мокер, очигледно си педер со тапија, упс пардон, педер со видео. :smir:

Dzings напиша:
Kako go zasluziv dzokerot?
Jas sepak bi ja prashal publikata? A? Mislam deka e najdobro zasho ova tvoevo 50:50 ne mi e namesto! :smir:
I te molam bez navredi: Burgijata ne e pogolema od ...ov, taka da ne sum siguren shto poveke bi go bolelo!
Пак ли муабетов? Нема тема каде не си пишал колкав ти е :pos::pos::pos:

Се извинувам за оф топикот, продолжете, интересна станува дискусијава. Прл, Џингс, ве молам не се откажувајте:cuc:

Fortune напиша:
Се извинувам за оф топикот, продолжете, интересна станува дискусијава. Прл, Џингс, ве молам не се откажувајте:cuc:

Јас пишувам само за зеленки од Форчун, за ништо друго. :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom