Te сакам?

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
obicno sum si iskrena i kazuvam toa so si custvuvam...taka da ako sakam nekoj mu go kazuvam toa:)

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Porano se ograduvav od toa da kazam na nekomu deka go SAKAM no poleka nestata se promenija sega koga ima nekogo kogo navistina sakam bezrezervno ne mi e ni sram ni nezgodno duri sum gorda so ke kazam TE SAKAM LJUBAVI

K

kucka

Гостин
Koga ke ja pocuvstvuvas onaa vistinskata ljubov nema da se plasis da kazes te sakam zosto ke znaes deka ti e vozvrateno.Najubavo e da go kazes koga toa ke bide od srce a ne samo da go lazes partnerot ili partnerkata.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Леле колку не ми е тешко ама зборам не ми е тешко ако ја сакам ако не ја сакам не ми е ни тешко ни ништо зашто знам дека не ја сакам ама за личноста што ја сакам нема потреба зашто да ми биде тешко и јавно и на само ќе и кажам

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
зависи! ако го сакам некој многу ми е потешко да кажам ТЕ САКАМ а ако само ми се свиѓа онада секоја минута повторувам ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ ТЕ САКАМ.... не ми е гајле бидејки знам дека во душата ништо не чуствувавм.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Odaaaamna nikoj mi nema kazano deka me saka????

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
ma so znam mnogu lesno mi e, ne se zadutkuvam, ne vrtam muabeti, ne si gi krckam prstite i tako dalje. Tuku malku ke go podgotvam i ke mu kazam toa sto go mislam. A i od niedna situacija ne se plasam!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
Po nekad mi pagja glupo , valjda -izgleda ne go mislam toa stvarno

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
eci^^^ напиша:
Odaaaamna nikoj mi nema kazano deka me saka????
Bolje taka nego nekoj da ti vika deka te saka a ne go custvuva toa...ke ti kaze nekoj bidi sigurna u toa :pipi:

С

Сатори

Гостин
Jas veke ne velam na nikoj te sakam, iako mene mi velat postojano...ama toa e...ne mi e do sakanje veke

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Пред некој сат го слушнав тоа ТЕ САКАМ повеќе пати .И сигурна сум дека го мисли то а и јас го мислам истото.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Sekogas go kazuvam ona sto go mislam taka da porano mnoooogu tesko go kazuvav ova "te sakam" za toa sto mnogu retko go mislev. Ama sega...:wub:

N

NeMiRnA

Гостин
sakam da go slusam zborov,uf se topam,ama i sakam da go kazuvam i ne se sramam koga go kazuvam,go kazuvam sekogas koga navistina go cuvstvuvam toa:)

RealenTipac

Доста Филозофии и Фантазии
Член од
8 август 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
До пред неколку саати од девојка ми го слушав тоа секој ден ама јас неможам да сватам како може некоја девојка што е под 20 години да рече те сакам кога знам дека таа никогаш во животот не знаела што е сакање а што физичка привлечност или па психичка потреба од личност или па моментално допаѓање! признавам дека сум и јас дете затоа што сум и јас под 20 али сваќам понекогаш дека девојката ми се допаѓа, не ја сакам- туку ми се допаѓа во карактер, физички, али не чуствувам ништо за нејзе! а не ќе ми дојде некоја девојка и ми запнала те сакам па те сакам! Јас љубов не признавам кај лица помали од 25 години! затоа што мислам дека љубовта се развива во човечкото тело некаде помеѓу 20 па се до 25 години!:star:

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
sakam da ja slusam taa fraza i najcesto znam koga i od kogo mi e iskreno kazana a koga mi e samo onaka lupnata u faca...osven ako ne se lazham :)

Kajgana Shop

На врв Bottom