Па не можеш да се пријавиш сеа?се заебав! Ќе ми беше четврти пут да идем таму и не се пријавив заш очекуав група да пројдемо![]()
па го сјебав зглобот денеска..........Па не можеш да се пријавиш сеа?
Не видов дека има рок за пријавување...
Lier lier,ne ste 49% vo grad,nikogash ne ste bile 49%,pred vojnata bevte 25% a sega ne znam!!Pa Vaka Ako Ne Gi racuname Selata sto se vo okolina na Gradot Tetovo Dali albanski ili makedonski Vo Tetovo Ziveat samo Vo gradot 49%MAKEDONCI, 40% Albanci, 5% TURCI, 5% TORBESi(makedonski muslimani) i 1% M P C.
Ama Posle ratot vo tetovo vise nemozes da poznaes koj e albanec koj makedonec deka so Otvaranjeto Na Malo Recanskiot Fakultet Mnogu Po Napredni Albanci Od Sosednata REPUBLIKA Srbija(KOSOVO) dosta mladi generacii se preselija vo TETOVO za da STUDIRAAT :roll:
Pretepani aj veruvam ama ograbeni?!!!puknavme nie za tvoite 20 denari...are u on crack?!whats up with u and serbs...ur fantasy is so discusting and u belive in it!!!Можеби постарите слободно шетаат, но ние помалите (up to 16 год.) секогаш треба да бидеме претпазливи. Ако бидеме начекани од поголема група припадници на националноста, тогаш лесно можеме да бидеме претепани и ограбени. Затоа, не е се така розово во Тетово кога станува збор за нас, до 16-годишна возраст.
Hellooo earth to u?!Tell me a period of time wen Tetova was not albanian?!!Are u out of your freacking mind,this region,not Tetova but the hole region of today Macedonia has allways been heterogeneous!U are dreaming if u think that this is a one nation state of macedonians!!That policy is impotent and will be fatal for u cause u wont ever see something close to a Framework Agreement again.We are not emigrants here,we live in the lands of our forfathers!!Vikto[R]ebel;258069 напиша:Со Тетово веќе е се готово. Стана македонското Косово... Не е добро вака да се зборува, ама тоа е тоа. Албанците имаат национална стратегија и си ја исполнуваат. Знаат како да направат од Македонски крај во Албански... Секоја чест...
Поздрав до педерите што не излегоа на референдум
Ти објаснив погоре!!Lier lier,ne ste 49% vo grad,nikogash ne ste bile 49%,pred vojnata bevte 25% a sega ne znam!!
Oh i forgot Kosovo e Srbija kolku vie ste 49% vo Tetovo!!
Еве ти у цел регион колку имало жители у 1996 год
http://mk.wikipedia.org/wiki/Тетово#.D0.9D.D0.B0.D1.81.D0.B5.D0.BB.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5_.D0.B8_.D0.B4.D0.B5.D0.BC.D0.BE.D0.B3.D1.80.D0.B0.D1.84.D0.B8.D1.98.D0.B0
а за у градот(општо без селата околу) имаш кј табелата туе ти са пописите која година се и колкаво е населението во тие год и како што гледаш у 1961 год имало околу 11 000 мкд,а вие сте околу 6 000.
Е од тогаш почнуе вашето нагло преселување у тетово веќе во 1971 сте 500 душе појче,у 1981 појче сте за околу 4 000 и на крај имаш за пописот у 2002 когај у тетово има 18 000 мкд,а алб са околу 28 000(тоа е после ратот),и да напоменем дека има мн алб што са отидени надвор од државава на печалба и останати са таму да жива и тие се пикани у пописот како и мн починати од ваша страна.
Не е таке?? Чекам искрен одговор без провоцирање.
Pretepani aj veruvam ama ograbeni?!!!puknavme nie za tvoite 20 denari...are u on crack?!whats up with u and serbs...ur fantasy is so discusting and u belive in it!!!
Претепани :pos2: прошло тоа време.Кј ќе се затепате све викате уште некој човек да дојде да ви помогне или ќе идеш ќе земеш нож,а не можеш да дојдеш да се тепаш кј си рамноправен со тој што се тепаш тоа е вашата нај п**карска страна
Hellooo earth to u?!Tell me a period of time wen Tetova was not albanian?!!Are u out of your freacking mind,this region,not Tetova but the hole region of today Macedonia has allways been heterogeneous!U are dreaming if u think that this is a one nation state of macedonians!!That policy is impotent and will be fatal for u cause u wont ever see something close to a Framework Agreement again.We are not emigrants here,we live in the lands of our forfathers!!