Teтово

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
ok e kako da ne bide :) samo se prasuvam zasto skoro site go mrzat ovoj grad???

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Maca напиша:
ok e kako da ne bide :) samo se prasuvam zasto skoro site go mrzat ovoj grad???
Koj go rmazi Tetovo, da mrazi doma da si odi!!!
Ne me prkaj za sise veljat tetovchanki- e toa ne moze i ne smee da se mrazi!!! :smir:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
156
Поени од реакции
0
Хм. Не сакам лошо да звучам но....последен пат поминав низ Тетово предлани враќајќи се од Охрид.
Таму не пречекаа со портокали и камења по прозорците.

И тогаш си реков nevermore...

Но можда ете таква ни била среќата.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Najverojatno takva ti bila srecata.Inaku tetovo e eden od najubajte gardoj u makedonija e sea nekoj sto saka da pokaze pogresna slika za nego toa e druga prica>pozdrav aJT

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
m.. Skoro sekoj vtor den sum vo Tetovo i gradot e fenomenalen.. Stvarno.. Ako na Tetovcani ne im se desava nisto sto ziveat tamu.. Cel zivot se tamu ebate... Zasto na posetitelite na gradot bi im se slucuvalo nesto? Tetovo ne e Cernobil ebate.. Super si e gradot.. Samo so e pomal a ja ko so ne sum naviknata taka sekoj so sekoj da se znae se osekam kao na vesti da ide celo sekojdnevie na lugeto tamu ali nema veze :D Koj ne bil u Tetovo do sega.. DEFINITIVNO vreme e da otide.. :salut: Special pozz do JoCkI - see ya u Baltepe ;D i pozz za ostanatite Tetovcani na forumov.. Ne se davajte momci :cuci:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
epa ja sum skoro sekoj vikend nakaj tetovo i tetovsko, taka da i ja mozam da kazam deka gradot e super, i uopste ne e taka kao sto go zborat, zaso tamu site normalno si ziveat a baska sto ima super mesta za iskacanje...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
kLiNkA напиша:
epa ja sum skoro sekoj vikend nakaj tetovo i tetovsko, taka da i ja mozam da kazam deka gradot e super, i uopste ne e taka kao sto go zborat, zaso tamu site normalno si ziveat a baska sto ima super mesta za iskacanje...

doajda vreme koga makedoncite ne se bezbedni ni vo makedonska carsija da izlezat.....

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
речиси сите си пишат,тетовчани не се давајте!
Кој кур???

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Шо збориш бе.болен да не си???
за шо да се предадеш море??

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
doj pa vidi i jas ne zboram za predavanje nego zboram bar i nie malceto makedonci sto ostanavme vo Tetovo da ostaneme ako sea nie sme malcinstvo vvazno da ne ima ovde poradi toa sto Tetovo E Makedonski Grad!:)

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Какви лоши работи прочитав за Тетово,и тоа се од луѓе шо незнаат и не биле во Тетово.Од такви сељаци нема напредок.
Таму се родив,се преселив у Скопје,више 7 години сум тука,а уште го памтам и сакам Тетово.
Тетово си било и уште е Македонски град,и секад ЧЕ БИДЕ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom