voopsto, nema da te tepam niz forum ja tebe, ili ti mene, ja ti barav da mi kazes dali ima kosovari vo tetovo i te molam kazi mi koj se, ja ili sum kor ili glup cim ne znam nitu eden, NITU EDEN
--- надополнето: 13 август 2012 во 18:59 ---
abe pamtam ja mnogu dobro, nikoj ne rece deka ne bea granicite otvoreni, temata bese kolku od tie kosovari ostanaa tuka. malku logika treba, dodeka vo ednata strana na granicata imase kosovari koi sakaa da dojdat tuka, vo drugata imase uste poveke albanci od strusko, ohridsko, debarsko, tetovsko, gostivarsko i red drugi albanci od makedonija koi gi cekaa kosovarite da im davaat smestuvanje vo nivnite domovi, koga vojnata zavrsi tie site se vratija, ne zaebavajte tie ima nivni domovi i zemji vo kosovo, sto ima da ostanaat vo necija kuka koga si imaat svoja, a de ne bila makedonija nekoja si amerika vo 1999 pa da najdat rabota za saglam tie...
nego podobro e kaj aqua park ad rezervirame oti mnogu zatvoreno e kaj ramstor ne se dise, aj rezervirajte vie, ako treba nekoj igrac ja ke najdam i ke igrame, samo kazite koga