Teтово

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.771
Поени од реакции
1.166
voopsto, nema da te tepam niz forum ja tebe, ili ti mene, ja ti barav da mi kazes dali ima kosovari vo tetovo i te molam kazi mi koj se, ja ili sum kor ili glup cim ne znam nitu eden, NITU EDEN
--- надополнето: 13 август 2012 во 18:59 ---

abe pamtam ja mnogu dobro, nikoj ne rece deka ne bea granicite otvoreni, temata bese kolku od tie kosovari ostanaa tuka. malku logika treba, dodeka vo ednata strana na granicata imase kosovari koi sakaa da dojdat tuka, vo drugata imase uste poveke albanci od strusko, ohridsko, debarsko, tetovsko, gostivarsko i red drugi albanci od makedonija koi gi cekaa kosovarite da im davaat smestuvanje vo nivnite domovi, koga vojnata zavrsi tie site se vratija, ne zaebavajte tie ima nivni domovi i zemji vo kosovo, sto ima da ostanaat vo necija kuka koga si imaat svoja, a de ne bila makedonija nekoja si amerika vo 1999 pa da najdat rabota za saglam tie...
nego podobro e kaj aqua park ad rezervirame oti mnogu zatvoreno e kaj ramstor ne se dise, aj rezervirajte vie, ako treba nekoj igrac ja ke najdam i ke igrame, samo kazite koga :)
Таман работа не за тепање туку со самото тоа што бројката пред 99-98 е поинаква а после тоа драстично се променува мора да е дело на некоја "индо-египетска" миграција :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.366
Lugje zaebite toa ...Kazete sto ce pravime so gjubreno na zeleznicka...Ova ne se trpi veke sekoja vecer magla nad tetovo...Seriozen problem za site...Mora protest mislim za ova !!!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.366
^ Ne utepa inace ova...Vcera vecer bese loso okolu 12 casot..Citam i podvodnite vodi na Tetovo ne se cisti so ova...So toa sto ne pijte voda od cesma :confused:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
najlos gradonacalnik od ovoj sega nemal i ke nema nitu eden grad vo makedonija

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
mozebi ne rabotat ic za gradot no ovoj go koristi gradot za negovo dobro, bukvalno gaze samo za sebe

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Ne utepa inace ova...Vcera vecer bese loso okolu 12 casot..Citam i podvodnite vodi na Tetovo ne se cisti so ova...So toa sto ne pijte voda od cesma :confused:
Чекај бе сега како да не пиеме вода од чешма...сега се враќам од одмор, 7 дена нон-стоп таму со вода од продавница, и овде ли сега?!?

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Чекај бе сега како да не пиеме вода од чешма...сега се враќам од одмор, 7 дена нон-стоп таму со вода од продавница, и овде ли сега?!?
Однеси вода на анализа....што е сигурно сигурно

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Од кај зема Тетово вода за пиење бе?
Сигурно нема бунари некаде околу железничка, а не верувам дека до Шара успеало да се загади водата.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Мене ми кажаа деновиве водата во Тетово била контаминирана. Избегнувајте од чешма, купете си, сигурно си е сигурно.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.366
Zagadena nie vodava...So toa palenje na gjubre podvodnite vodi na Tetovo se zagadeni...Ima nekolku sto znam sto imaa problem so stomakot od taja voda...katastrofa !:confused:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Предложите им на Гостивар размена на градоначалници. (y)
...може ќе се заебат и ќе прифатат

Kajgana Shop

На врв Bottom