- Член од
- 2 август 2009
- Мислења
- 1.739
- Поени од реакции
- 136
Значи ка што гледам сега точно 12 душе ќе бидемо, од овја 2ца што ги викнав само едниот ќе дојде!
Вака сеа... да отпадне уште еден од другарите ваши дека се пријави уште еден од форум, а он играше и прошлите 2...Вака сега:
1.bojan makedonec
2.Milanez`
3.[zEUs]
4.Рафаело
5.Tetova
6. Аспергер
7.Toni
8.Akselj4vojvodi
+3 со мене што се вкупно 11
+2 со акселј 13
Добро е ако бидеме сите таму!
Ќе има место за мене да дојдем му реков на бојан да ме пријави у темава ама изгледа забраел.
Абе земиго, свекако некој ќе заебеВака сеа... да отпадне уште еден од другарите ваши дека се пријави уште еден од форум, а он играше и прошлите 2...
хахха Лом ги напраевмо... 2 та гола што ги примивмо не ни се играше више пред крај па таке влегоја некако... Инаку за голман ќе ме биде 3 сигурни ги извадив6-2 konecen rezultat:tv:
Да да, Миланез ка стуб у одбрана е, никој не го проаѓа.so Milanez vo timot ne me boli glava vise.Zakon bevmo denes a
u napad isto jaki smo aДа да, Миланез ка стуб у одбрана е, никој не го проаѓа.
Затоа мене со тебе ме боли глава, можеше 10 гола да дадеш да не ја ебаваше пред гол... ама важно победивмо, да не победевмо друго ќе бешеso Milanez vo timot ne me boli glava vise.Zakon bevmo denes a
двата гола ги примивмо кога бев еднаш напред, и кога одмарава малце xDДа да, Миланез ка стуб у одбрана е, никој не го проаѓа.
vidov deka nemaat sansi za gol tia,pa pocnav malce i so nervite nivni ga igram malce Toni go naterav da se lizga niz teren:tv:Затоа мене со тебе ме боли глава, можеше 10 гола да дадеш да не ја ебаваше пред гол... ама важно победивмо, да не победевмо друго ќе беше
двата гола ги примивмо кога бев еднаш напред, и кога одмарава малце xD
...до мене ќе да е
пс.. Најважно Тетова конечно победи, и ЗЕУС даде гол! ((х