И да, ако треба играчи кажујте, можем да најдем 1 т.е сигурно ќе играakselj4vojvodi напиша:1.bojan makedonec
2.Milanez`
3.[zEUs]
4.Рафаело
5.Tetova
6. Аспергер
7.Toni
8.Akselj4vojvodi
Гледај и ти ако можеш да најдеш барем еденМалце смо од форумов, ај барем 10 да смо... не ми се игра со деца што не се на форум =P
Ајде земи го тој еден...
11 smo bidejki i jas imam 2 drugari.Ајде ќе го земем, значи сеа за сеа 9 душе смо таке?
ПС: Другар ми што ќе го земем убоо брани оа кажите дал да му речем да земе опрема за да брани цела утакмица или да игра.././.?
Епа таман Инаку од 5до6 термин таке?11 smo bidejki i jas imam 2 drugari.
Golman neka bide barem da imame 2 golmani.
Најдов јас уште еден.Но ако најдеш и ти добро ќе биде!Ќе пробам уште 1 да најдем
Ќе пишем покасно што сум напраел.Најдов јас уште еден.Но ако најдеш и ти добро ќе биде!
Најдов уште 1... кажи ми кј 3 саат дал смо таман да знаем да не доаѓа некој од овја шо ги викнавЗасега сме 12...но земете уште некој за секој случај.
Не бе, глеајте точно да смо, ја не се мењам xD... ние од блок смо 3 од форумов, и уште еден ако треба за резерва... ако фали ќе игра, ако не ќе гледа (така се бара дете, за сваки случај) )Нека доаѓаат бе и ако бидеме 1 или 2 повеќе ќе се смениме,секогаш така било!