Teлепатија

T

Tetro

Гостин
Абе браќа ваљда ова е телепатија што ми се има десено ... Ја седам на каучот мајка ми на фотељата и во моментот она станува и нешто ми прелета у глава дека ќе се напие вода и стварно стана и пиеше вода ... Или ја у заблуда сум или стварно постои телепатија ..
Ништо страшно, тоа е само дежаву, или веќе видено. На линкот имаш повеќе за овој феномен.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Telepatijata iljadnici godini nanazad e spomnuvana vsusnost tie lugje porano si imale pocisti dusi pa so tie so se najbliski se povrzani na mnogu nacini i ednostavno i na stotici metri oddalecenost oni se povrzani pa i komuniciraat mnogu interesno e toa so bliznacite od sekogash si imale telepatija pomegju sebe pa cesto ako edniot od niv e bolen i drugiot cuvstvuva ako edniot e tazen i drugiot cuvstvuva.

Dr. Wish

Outstanding Сasual Dating Authentic Maidens
Член од
23 септември 2013
Мислења
2.393
Поени од реакции
2.794
A sto vikate da zememo da otvorimo naucno istrazuvacka kompanija bas za vakvii raboti vo MKD? Bi bilo ekstra :) Inace mi se ima deseno jas nadvor vo dvorot da sedam taka i da pomislam kako place bratucedka mi koja imase 1godina togas a sea 3 i eden glas taka podsvesno mi vika pazi kako ides. Ja so trcanje se kacuvam po slabicite i ja svitkav nekako cudno nogata i padnav. Glasot na bratucedka mi uste posilno placese i posto bev blizu go slusnav. I od togas navamo veruvam vo vakvii raboti. Dal e ova telepatija ili nesto drugo?

Член од
22 јуни 2014
Мислења
70
Поени од реакции
46
класната ми има кажувано нешто повеќе околу телепатијата,астрална проекција и памтам еднаш спомна дека за 150 години човекот ќе комуницирал телепатски но тоа имало последици -откажувала работата на гласните жици и мускулите на устата :cautious:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Туку чисто информативно ме интересира,дали двајцата кои вршат телепатија мора да го имаат развиено тоа чуство ?

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.302
Поени од реакции
5.894
Туку чисто информативно ме интересира,дали двајцата кои вршат телепатија мора да го имаат развиено тоа чуство ?
Moraat da imaat razvieno sesto setilo. Nikakvo cusvtvo ne treba.

Kajgana Shop

На врв Bottom