Татарите ни доаѓаат на гости...

• Креатор на темата Креатор на темата Insomniac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дојди ти го искинам тој сурат татарски , дојди да се прошеташ и јави се

GORAZDS

Mersi za pokanata.Ako dojda ti garantiram che moga i v liceto da ti pljuvam i nishto nema da smeesh da mi storish oti si strahlivec.:helou:
КЕН ЛИ дојди ти само , и котек ке јадеш и ке му фрлиме нешто на Боки 13 да ебне , татарско газе , ке се стопи Боки:wink:

Dorde chekash mojto dupe da dojde go davaj tvojto,da ne gubi sportska forma.:vozbud:
Не се секирај има бугарки колку сакаш , ефтин фитнес , стално сум во форма , ај да не ти мешам фамилија на форумов.
п.с гнидо јас ти пишав на пп , ако имаш нешто пиши и ти таму .

Dorde chekash mojto dupe da dojde go davaj tvojto,da ne gubi sportska forma.:vozbud:
Бугар, не се разбирам во машки гзови како тебе, ама нели викате дека сите сме Бугари и имало стотици илјади свесни за тоа Македонски Блгари. Ако е така зошто увезувавте 100 Бугари од Тарарија, а од цела Македонија имало само триесетина Македонски Блгари, од кој пола ставиле во џепчето 1000 евра :toe:

Не се секирај има бугарки колку сакаш , ефтин фитнес , стално сум во форма , ај да не ти мешам фамилија на форумов.
п.с гнидо јас ти пишав на пп , ако имаш нешто пиши и ти таму .

Tuj lajno de go izsra na PP pisane li beshe?Sorry ne sam razbral!

Е слепци бе! У еден двор ве собрало!:vozbud: И тоа сосе Куромалов и остала банда! Два грама мозок да се немало! Клошари едни! Ние и ден денес сме Американци за вас бе. А курви бугарски имало ли на собирот? Нормално за афтер парти:vozbud:? А?

Е слепци бе! У еден двор ве собрало!:vozbud: И тоа сосе Куромалов и остала банда! Два грама мозок да се немало! Клошари едни! Ние и ден денес сме Американци за вас бе. А курви бугарски имало ли на собирот? Нормално за афтер парти:vozbud:? А?
Ti GORAZDS i Rebel-a ste mi naj golemite amerikanci-koloradski beetles.:vozbud:

Ti GORAZDS i Rebel-a ste mi naj golemite amerikanci-koloradski beetles.:vozbud:
Сине , немој така , не може секој македонец да ви биде Кирил , или Методија . Генот е природна работа , ти си пример како излегува на површина :kesa:

Мунгосе, седи не прај толку смешки, ми се присра. А имало курви за афтер парти?:vozbud:

Последна вест.Македонското дете Даниел, кој боледува од срцева мана, ке го оперира татарот Ќирков.

Стварно срамота!

А за Македончето се најубаво и најубаво да помине операцијата.

Последна вест.Македонското дете Даниел, кој боледува од срцева мана, ке го оперира татарот Ќирков.

Како не ви е срам да се засрамите..Се мајтапите со болеста на детето:tapp::tapp:Мршојадци, ќе ве стигни раката на Господ таквите како тебе не се секирај!

Kakva niskost.
Samo pobugarcen mozok moze da liferuva vakva informacija na ovaa tema.
SRAMOTA!
Тоа е најжалното , сите овие што доаѓаат на форомов се ПОБУГАРЧЕНИ , тие што се бугари си гледаат што им се случува во својата држава .Ова се овците изгубени , па никој не ги прима во своето стадо .А предавници никој не сака на светот , тоа е докажано , ке умрат такви , никакви , безимени , без идентитет , без свое јас. Гледаш на што се ситат.

Тоа е најжалното , сите овие што доаѓаат на форомов се ПОБУГАРЧЕНИ , тие што се бугари си гледаат што им се случува во својата држава .Ова се овците изгубени , па никој не ги прима во своето стадо .А предавници никој не сака на светот , тоа е докажано , ке умрат такви , никакви , безимени , без идентитет , без свое јас. Гледаш на што се ситат.

Изроди се тие другар, изроди ненормални..Се ситат на болест на дете:(Како не им е срам..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom