Тастатура на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мене оваа тастатура ми праи ќеф :)
Ти ги покажува апликациите кои се активни и копчињата за нивно управување.
Значи на секоја апликација ги овозможува нејзините shortcut-и да бидат видливи.

Многу корисно за секого, но посебно за оние кои се навлечени на играње :icon_lol:

050714keyboard8xp.jpg

20050714keyboard7rv.jpg

clav39rk.jpg

keyboardoptimus8ch.jpg

Ејјј, оваа беше таа руската тастатура со екранчиња на секое копче? Е таква баш би сакал да имам (=

humanoid напиша:
Мене оваа тастатура ми праи ќеф :)
Ти ги покажува апликациите кои се активни и копчињата за нивно управување.
Значи на секоја апликација ги овозможува нејзините shortcut-и да бидат видливи.

Многу корисно за секого, но посебно за оние кои се навлечени на играње :icon_lol:

050714keyboard8xp.jpg

keyboardoptimus8ch.jpg
Стоп. Колку што знам, Македонец ја имаше дизајнирано/патентирано тастатурава. Во право сум или грешам?

пеер дајте линкови нешто поише да дознаам за чудово....закон

e ova e veke neshto drugo poshtuem definitivno....:cuc:

Police напиша:
Могуче да ја има у Анхоч, пошто они набавуваат вакви „фенси“ играчки. Проверил некој?

Иначе интересно изгледа, а и практично... Поготово за лаптоп. Само ја виткаш и ја ставаш во торбата.

Онаа тастатурата со LCD екранчињата е стварно закон, ама сигурно ќе биде над 200е што за тастатура нема никогаш да дадам.

Acid напиша:
Могуче да ја има у Анхоч, пошто они набавуваат вакви „фенси“ играчки. Проверил некој?

Иначе интересно изгледа, а и практично... Поготово за лаптоп. Само ја виткаш и ја ставаш во торбата.
Мислам дека имам видено нешто вакво во една продавница во Беверли Хилс, најдоле кај паркингот. Не ми текнува на името

u proces ima od tie neskrslivite!

Inace gi ima vo anhoch ako sakas da si kupis. Baska se poebuvaat.

Neeeeeeee nema nisto podobro staromodna tastatura kade propagaat kopcinjata :pos:

DuFFy напиша:
Neeeeeeee nema nisto podobro staromodna tastatura kade propagaat kopcinjata :pos:

Македончето на таква си е навикнато а :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom