Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
738lvmachafrontlarge3vw.jpg

Louis Vuitton $475.00 :ija:

7949aj.jpg

FENDI $ 399.99 :ija:

getpic1kr.jpg

Christian Dior USD 90.00

sl93921428bp.jpg

FOSSIL $58.00

lp0704largehoboslateblue3cm.gif

:aplauz: MADE IN CHINA Ne povekje od 300den :je:

Nosam.Za izleguvanje edni,a za na skolo si nosam ranec! :) Canti..zavisi od prigodata. Za navecer kako ke mi tekni,a za denski praktikuvam pogolemi. Koga ne mi se nosi,ne nosam :) ke si go zemam mobiliot i klucot vo race i gotovo.

Jas obicno si nosam slicni vakvi,vo ovoj stil:

p11004074_ph_detail_02.jpg

p10914252_ph_detail_01.jpg

NMV7702_mp.jpg

p10746367_ph_hero.jpg

p10919301_ph_hero.jpg

p10919619_ph_hero.jpg

Обожавам мали ташнички, и некако све набутувам во нив. Иако можат да се најдат и некои поголеми шик ташни и ранчиња.

Сте ме погодиле со темава(само чанти бе?!чанти! :):))!Обожавам ташни, и колку и да имам никогаш не се доволно!Едоставно морам да имам од сите по една:icon_lol:Еве неколку што се баш мој стил-

rosetticloseup_bg.jpg

tatianabag_bg.jpg

greentapestrybag_bg.jpg

Bertiechoc_bg.jpg

622-goldgreenish.jpg

P125802_hero.jpg

А ова е една од најубавите ташни што ги видов на темава

sl93921428bp.jpg

Nerthus_Erda браво за стилот!ми се свиѓа!Само ако можеш да ми кажеш од кај ја најде сликава пошто глеам има и цена така да ме интересира дали може да се порача преку нет?
member.php?u=1247

Еве неколку од нашите ташнички дома хехехе

dsc007908ss.jpg

dsc007937rg.jpg

dsc007940zu.jpg

dsc007967zz.jpg

dsc007978yq.jpg

dsc007998nf.jpg

dsc008008td.jpg

Dobri tasnicki imas,nema sto.Osobeno prvata i vtorata,bas se moj stil...

Добри ташни. Него да одговорам на прашањево на темава.. Носам ташни, најчесто малечки не многу обоени. Битно ми е да изгледаат интересно и да им паѓаат на луѓето во очи. Во неа е постојано хаос:icon_lol: каква сака нека е и колкава сака нека е.. увек е хаос! А најчесто во ташна си носам мобилен, новчаник, цигари, мастики, клучеви, стикче, лабело чат-пат и наочари - зависи од времето. Малку работи, кои прават ужасен хаос. Мастика да зеам ми треба минимум 10 минути, да не зборувам клучеви да треба да барам.. останав да спијам надвор.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Сега моментално имам ташничка која е комбинација од кожа и крзно и многу си ја сакам. Не можам да најдам слика..ама мора да ја видите.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ангелче у срце ме погоди значи со ташните особено првата,втората,третата,четвртата,шестата и десетата!Браво на изборот секоја чест!Ме потсети сеа да си зеам една таква ташничка-само штета што кај нас ги нема (кај нас ни фалсификатите ги нема па оргиналите може да сонуваме:().Инаку 10тата е дефинитивно мојот избор за следна ташна ако успеам да ја најдам барем на нет!Пак браво за прекрасниот вкус!

П.С. Или првата :)

Да носам ташна ,но искрено кога би можела без неа со задоволство не би ја носела,ама пустото има тоалета без која не се може па каде да се стави ако не во ташна.
Ташната е и потреба ,но може ,а и треба да биде додаток со кој се нагласува некој моден тренд или Вашата линија на стилот кој го имате во моментот.

Носам чанта само за вечерно излегвање, се разбира, во склад со чевлите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom