Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

Naked Angel

more than u're used to
Член од
20 февруари 2009
Мислења
79
Поени од реакции
11
У сабота ке го промовира.
Никој го нема албумот.
Јас го иам
Албумот и не е баш нов и Таламаска го дава легално и бесплатно за симнување, ако го сака некој нека ми пише пп

Инаку клабери crew на чело со Точни се гледаме у први борбени редови, едвај чекам :vozbud:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Сеа баш си пуштив Ружмарин и Поклоните ми њу за роџендан, да се загреам за сабота. :pos: :pos:

Naked Angel напиша:
Јас го иам
Албумот и не е баш нов и Таламаска го дава легално и бесплатно за симнување, ако го сака некој нека ми пише пп
Ако мислиш на Obsessive Dream не е тој... нешо многу поново има, нечуено досеа, се крие у тајност ко Area 51. :pos:

Naked Angel

more than u're used to
Член од
20 февруари 2009
Мислења
79
Поени од реакции
11
Ако мислиш на Obsessive Dream не е тој... нешо многу поново има, нечуено досеа, се крие у тајност ко Area 51. :pos:
Ондак не ми пишувајте :pos: Ја не ни знаев дека има нешто најново, никаде не наидов на оваа информација:kesa:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
дајте луѓе кој ке иде да каже ако сакате да се собереме да се видиме кои сме-што сме....

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Koj vika??? Imate cueno traki od nego edno minimum 6 od albumot do sea na zurki ama koj da primeti? :))))) Na Infected, na Caffe del Skopje, na Vibe tribe, za Nova godina....Nekoi ne se tamu vo toa vreme, nekoi ne ni poznavaat deka e Talamasca sho mene mi e epten interesno :P Sepak pointeresno e momakot live koga ke gi odpali :)

Pozdrav people, se gleame vo sabota na vristenje:vozbud:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Koj vika??? Imate cueno traki od nego edno minimum 6 od albumot do sea na zurki ama koj da primeti? :))))) Na Infected, na Caffe del Skopje, na Vibe tribe, za Nova godina....Nekoi ne se tamu vo toa vreme, nekoi ne ni poznavaat deka e Talamasca sho mene mi e epten interesno :P Sepak pointeresno e momakot live koga ke gi odpali :)

Pozdrav people, se gleame vo sabota na vristenje:vozbud:
Сеа ќе ги чуеме од главниот. :pos:

И ќе ги познаеме дефинитивно... чуени на минати журки. :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Абе ме предомисливте! Имам до утре време да се предомислувам, ама изгледа ќе се журкаме заедно :)

Kajgana Shop

На врв Bottom