By Me
BLAH....
- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 1.121
- Поени од реакции
- 29
јас идам..абе ај пребројте се вака помладите!!...17 негде...да се збереме....
јас идам..абе ај пребројте се вака помладите!!...17 негде...да се збереме....
за тебе знам..други...?јас идам..
Јас го иамУ сабота ке го промовира.
Никој го нема албумот.
Идеме на Talamatic
Извинете за офф
Ако мислиш на Obsessive Dream не е тој... нешо многу поново има, нечуено досеа, се крие у тајност ко Area 51.Naked Angel напиша:Јас го иам
Албумот и не е баш нов и Таламаска го дава легално и бесплатно за симнување, ако го сака некој нека ми пише пп
Ондак не ми пишувајте Ја не ни знаев дека има нешто најново, никаде не наидов на оваа информација:kesa:Ако мислиш на Obsessive Dream не е тој... нешо многу поново има, нечуено досеа, се крие у тајност ко Area 51.
Koj vika??? Imate cueno traki od nego edno minimum 6 od albumot do sea na zurki ama koj da primeti? )))) Na Infected, na Caffe del Skopje, na Vibe tribe, za Nova godina....Nekoi ne se tamu vo toa vreme, nekoi ne ni poznavaat deka e Talamasca sho mene mi e epten interesno Sepak pointeresno e momakot live koga ke gi odpaliАко мислиш на Obsessive Dream не е тој... нешо многу поново има, нечуено досеа, се крие у тајност ко Area 51.
Миза тебе знам..други...?
Сеа ќе ги чуеме од главниот.Koj vika??? Imate cueno traki od nego edno minimum 6 od albumot do sea na zurki ama koj da primeti? )))) Na Infected, na Caffe del Skopje, na Vibe tribe, za Nova godina....Nekoi ne se tamu vo toa vreme, nekoi ne ni poznavaat deka e Talamasca sho mene mi e epten interesno Sepak pointeresno e momakot live koga ke gi odpali
Pozdrav people, se gleame vo sabota na vristenje