TAKSIRAT BOOM! FESTIVAL

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш некој линк, извор, или некое објаснување од каде е тврдењето дека е официјален?

11055_1240630370766_1079499248_785580_7982357_n.jpg

не мора да ми веруеш, ако не биде распоредов, моеш да ме пцуеш на форум :)

Не сакав да кажам дека не ти верувам. Инаку не го сфаќам списоков како распоред, туку како чисто наведување кој ќе настапи. Муабетот ми е дали си сигурен дека по тој распоред како што се напишани, и ќе настапат.

Колку што јас прочитав Гуано ејпс и Кирил Џајковски ќе го затворат овогодинешниот фестивал, така да не гледам зошто не би бил точен распоредот од погоре

Е веќе јаки муда кој како ќе свирел, битно е да се испочитуваат на крај краева...

Official - Јас идам на Таксират Бум Фестивал. Се гледаме...

Ако се Кирил и Елементал последни си одам директ! оти Кирил го гледав на Таксират 007 и не направи некоја атмосвера... а Елементал не сакам да ги гледам!

Ја си се снабдив со карта уште у Понеделникот... тогаш беа сеуште 500, сега незнам.

Како што чув јас пред некој ден, само 1500 карти се продале од по 500 денари и затоа по оваа цена картите ќе се продаваат до сабота, што значи више не се толку.

Слушнав дека и Тетово се продаваат карти, да не знае некој дали е ова тпчно и во кое место?

Момчиња и девојчиња
Јас дефинитивно одам .. и од втори вечерта до 5 ти ... РОКАААЈЈЈЈЈЈЈ
Мислам леле колку ке сум пиан за Култур ....

/ме си пее : „ Хашиши , Хашиша ... Мани ми се алекса пиеш пушиш хашиш ...... “ и заминува во далечината .

Слушнав дека и Тетово се продаваат карти, да не знае некој дали е ова тпчно и во кое место?

Во Тетово можеш да најдеш во бившо Рок кафе, сегашно No Name. Се наоѓа позади Версаче.

а картава важи за сите настани или за секој датум посебна карта има...??

Кажете инфо за цена на карти? Дали се 500 уште или да спремам малце повеќе.

Кажете инфо за цена на карти? Дали се 500 уште или да спремам малце повеќе.

Како што кажав погоре. Не знам дали на телевизија или радио го чув ова и колку е точно не знам, ама би требало да е :)

Како што чув јас пред некој ден, само 1500 карти се продале од по 500 денари и затоа по оваа цена картите ќе се продаваат до сабота, што значи више не се толку.

Па спремај си повеќе од 500 :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom