TAKSIRAT BOOM! FESTIVAL

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Уоуоуоу лудило и два дена по таксират трпам последици и имам запаление на мускули :/

Ми се иде на концерт на Хладно пиво! Некако кратко време свиреа,и ако добро памтам не ја свиреа ‘Једним осмјехом‘ :/.Како и да е тоа е мање више битно.Многу скокање и викање и скокање и дерење.:ojea:

Guano Apes-незаборавно,еуфорично.Сандра е :vozbud:.Најнај.^^

За Џајковски се знаеше дека ке крене атмосфера иако на крај немаше веќе живот у мене =)

И да...успеав коњак да шверцувам :pipi:. И не пијам више пиво на такви места зашто имам слаба бешика а на крај одвај се стигаше до вц.:pishtoldz

Таксират ефа фаефефа а охоохохо ох оа еафафаохгоо‘&(РВ*ВГ%‘ФГР%„Г‘ОЏФ„РОГ‘„ЏГ‘РЏ„ГЏ„(„(Г„„ѓ
На сите до еден се шутка, почнувајки од Џулиет, завршувајки со Гуано
ефа ефа ефа анњ фл4њ&)Б “Т6т630“г787г84 47т78

Е да имам една забелешка само, коа требаше да одам да зеам од тие нараквиците да излезам да мочам ТРЕБАШЕ да одам од ЕДНАТА до ДРУГАТА страна и назад.

Мора да обезбедат некаков метод за поефикасно излегување надвор, и некакви импровизирани клупи за да има кај да се одморат луѓево.

Инаку ебение се на се, мунспел имаа апсолутно најдобар настап, криво ми е што не беше крцато кога беа они... за џулиет луис и елемнтал беше прдеж место :(
Гуано ејпс го дадоа очекуваниот масовен оргазам (гуано ејпс беа еееј), фала курца барем еднаш у годината да видам 6000 народ да дига раце а да не е турбофолк (умрете сељачишта), пивде 50 денари, соидно обезбеџење и протокол, за 500 денари и повеќе од квалитетна музика, достапна локација.
До сега најдобар настан во Македонската историја...догодина боље се надеваме :)

Оваа година ја закружив со Таксират и најдобро си поминав. Едино Џулиет не ми напрае нешто мерак, некако досадна ми беше, многу пиштеше, пробуваше нешто блус да пее а нема таков глас, тој ритам гитаристот што им беше ка да излегол од Мисфитс направи најлошо соло некад кога го претставуваа. Иначе другите беа ебење посебно Сандра :D 8 саата ми поминаа ка 5 минута. Значи многу добро организиран фестивал, пијалоците беа прикладни со цената така да оценка 10 од 10 :D

Ем што си поминав убаво ем си поминав и со некои здравствени проблеми поради шутките ама ништо страшно.

Незнам само што беше финтата со нараквиците и што толку го искомплексираа тоа со излезот од салата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom