Таксират 9 (Скопски Саем 8.12.2007)

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
А некој да не има некоја претстава за карта... за пари... за такви работи?
prvote 2000 300den
vtorite 2000 400den
slednite nataka do taksirat 500den...
karti valjda standard jugoton u sk a za bitola u hard rock (pos gleam deka tamu si sega)

Ех, забораиф денес да поминам у Југотон.. ај ваљда нема да забораам у понеделник да го направам тоа.
Ако може, некој нека помине утре, мислам дека работат до 2, нека праша дали се пуштени картите во продажба, да купам на време.

Ех, забораиф денес да поминам у Југотон.. ај ваљда нема да забораам у понеделник да го направам тоа.
Ако може, некој нека помине утре, мислам дека работат до 2, нека праша дали се пуштени картите во продажба, да купам на време.
mislam deka od ponedelnik ke bidat pusteni

Сеа за сеа од форумџии, јас и Тикви4ка имаме купено карти. Ако има друг/а нека крене 2 (два) прста :)

Картите се за двата стејџа. Единствено не знам дали ќе има врска меѓу халите (да може, ако сакаш да го слушаш Тига, па да се префрлиш во прва хала да ги слушаш Дени Те Чува).

Сеа за сеа од форумџии, јас и Тикви4ка имаме купено карти. Ако има друг/а нека крене 2 (два) прста :)

Картите се за двата стејџа. Единствено не знам дали ќе има врска меѓу халите (да може, ако сакаш да го слушаш Тига, па да се префрлиш во прва хала да ги слушаш Дени Те Чува).

Вчера купив 300 денари беа. Иначе некој го знае распоредот кој кога свири? Ме интересира кога свират Хладно Пиво и Денни те чува?

Јас ќе идам на Паркети и Фолтин у вторник:vozbud:
Некој друг од форумов ќе иде?

Јок "ништо" квалитетно Има нешто али е тоа тоа , литиум за да ја намали цената на карата послаби бендови донел оваа година,
и нема да одам мене ништо не ми менја карта да е 1000 1500 али сакам бре "брендови" имиња..

Еј... ќе иде ли некој на електро стеџ?!

Имам карта, друштво ми фали сеа...

Земав карта...мирна душа...
Инаку 2000 се продале,400ден. се сега...

Инаку да не знае некој по кој редослед ќе настапуваат,за да си ја испланирам миграцијата...

Тиквичке...ich libe..beer:beer:

ni6o.......Taksirat 4 be6e posledniot dobar Taksirat.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom