Tаксират 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ги носат Хладно Пиво нека ги донесат у Суперхикс. Да глеам репризи барем.

Освен Дубиоза... нешто не сум преимпресиониран од фестивалов. Доколку картата биде под 500 може да се помине само за Дубиоза, сакам да им го чујам новиот материјал во живо. Пласибо донесени од Авалон го имаа најлошиот концерт во Македонија за изминатата декада.

Топла препорака до Пасворд Продакшн, да не штедат на аудио, затоа што ако не се чувствуваат суптилните звуци на гитарите на Пласибо, ќе направат најлош настап на Таксират, можно е и да бидат полоши и од Фан Лавин Криминалс пред неколку години.

Вау шерлоци испаднавте сеа а знаевте коа ви кажав уствари. -.-

Иначе Hladno Pivo opet на Таксират.

Не какај, ја сам си сконтав, не ми кажа. Неќев да пишам али глеам дека другиве пишале па си викам шо к*р, ај и јас. :)

до сега според наведените мислим прошла год. боље беше репертоарот но ќе чекам да ги видим преостанатите бендови :)

. Пласибо донесени од Авалон го имаа најлошиот концерт во Македонија за изминатата декада.
Топла препорака до Пасворд Продакшн, да не штедат на аудио, затоа што ако не се чувствуваат суптилните звуци на гитарите на Пласибо, ќе направат најлош настап на Таксират, можно е и да бидат полоши и од Фан Лавин Криминалс пред неколку години.

Сите добро знаат дека концертот беше лошо организиран од страна на Авалон, како и сите концерти кои тие ги организирале воопшто. Самото тоа што се работи за фестивал, а посебно во метрополис арена кое е затворен простор за разлика од лизгалиште, и солидно озвучување, не гледам зошто би можеле да бидат лоши кога во Софија звучеа перфектно.

Софија е 5 светлосни години пред Скопје, во секоја сфера, чак и курвите им се прва класа.

денес бев на the real mckenzies, правев муабет со некои од луѓето блиски до организација, ми рекоа дека дезинформација е тоа за пласибо. вајда наскоро ќе се знае.

Епа ај ако не Hladno Pivo секоја година? Иначе се радувам ептен за Dubioza, за Placebo не ми чуе, воопшто не ми се свијаат(сепак вкус е во прашање).

Епа ај ако не Hladno Pivo секоја година? Иначе се радувам ептен за Dubioza, за Placebo не ми чуе, воопшто не ми се свијаат(сепак вкус е во прашање).

Тапа се Пласибо, боље ќе беше Сајпрес да ги донесеа ќе се израдуваше Македонскава публика, од плачипичка бендови преку глава ми е....

Тапа се Пласибо, боље ќе беше Сајпрес да ги донесеа ќе се израдуваше Македонскава публика, од плачипичка бендови преку глава ми е....

Богами...у последно време се некои лигави глупи бендови носат, ништо сочно нема..

Богами...у последно време се некои лигави глупи бендови носат, ништо сочно нема..
Не знам шо лигаво гледаш во Дубиоза, и Пласибо. Пласибо ти се еден од подобрите алт рок бендови во моментов.:)

Ја би и нешто македонско да запее, ама ќе виЈме .... ко Мизар на пример.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom