Така исцелуваше Иван (hand made)

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
да да Фросе мислам дека за истиот Иван станува збор, ние овде може се забеваме и темава е во Чек Дис Аут, ама јас последниве две недели често сум накај Клинички и кај него пред ќуќата има 50 метарска колона од луѓе секој вторник, четврток и сабота. првиот ден не знаев за што станува збор, ама после се распрашав и ми кажаа дека тоа е куќата на Исцелителот Иван, ми делуваше смешно на почетокот, ама луѓе верувајте дека МАКАТА НА СЕ ЌЕ ТЕ НАТЕРА

Мене стварно јасно ми е...ете си имаат некои луѓе мака ама па до толку и на вакви работи да веруваат ?! Обично ваквите,многу малку луѓе ги знаат (зборам за тие што стварно ги бива ) ,а не типов уште и книга си направил сега може и ќе почне да ја продава :nesvest:

Сеа слушајте едно нешто иако вие си правите шеги со ова...Овој тип може си направил книга и такви ствари што вие сакате да ги реметите но со еден другар кој има проблеми со говорот бевме и има подобрување.....Другаров вика како да ми помина струја низ мене кога ме пипна,ја не знам искрено али мислам дека не е на место да се ремети типов.....

Сеа слушајте едно нешто иако вие си правите шеги со ова...Овој тип може си направил книга и такви ствари што вие сакате да ги реметите но со еден другар кој има проблеми со говорот бевме и има подобрување.....Другаров вика како да ми помина струја низ мене кога ме пипна,ја не знам искрено али мислам дека не е на место да се ремети типов.....

Тоа можеби исцелува, не велам не, ама многу ме интересира како лечи луѓе од СИДА или па Хепатит Ц, според тоа што го имаше наведено во флаерите.:uvo:

За тие што сакаат да контактираат со него :) :
64939358.jpg

На крајот на пдф фајлот го има, ама треба со финта да го видите. :)

Го имам читнато ова(првите 2-3 страни). мајка ми го донесе дома пред некое време...Баба ми и дедо ми иделе кај него за ремума и што ти ја знам, али како што глеам пак се жалат од кичмата:pos2:

А тоа дека да сеобереш 10 луѓе(као демек не земам пари, неќам слава ама ракламирај те ме пред 10 други луѓе:tapp:) е жива глупост, ме потсеќа ко оние спамовиве како у стил : испрати на 18 контакти за 15 минути ќе ти се случи нешто екстра:tapp: до кога бе со ова
А за иван мислам дека и на КРТ таму по тоа телевизиите го даваа еден слаб дечко ако беше тој...Се мислам да појдам некој ден баш да видам од радозналост како работи..
BTW во скопје работи Вторник, Четврток и Сабота, а останатите во Куманово...мора за еден проблем да идеш 3 терапии, значи 3 дена...За плаќање на бара туку колку че оставиш...А најголема "глупост" што пишал во книгата е дека лечам за проблеми со учење, за среќа у љубов, немање пород...да не веруваш

Мене стварно јасно ми е...ете си имаат некои луѓе мака ама па до толку и на вакви работи да веруваат ?! Обично ваквите,многу малку луѓе ги знаат (зборам за тие што стварно ги бива ) ,а не типов уште и книга си направил сега може и ќе почне да ја продава :nesvest:

Абе како викаат: Кој си има мака, ќе си бара чаре:toe: па и кај Иван

Немој не ме радуј :pos:

Од секоаш ме учеле и воспитуеле да бидем религиозен... и не моем, не сакам, и не знам како да моем да верум у ова...:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom