T-mobile Relax Surf Start

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
во Т-ШИТ се е маркетиншки трик не вреди да се земе нов мобилен без која е класа и пак ќе биде поскапо одколку на готово да купиш нов мобилен,поарно на ВИП или на ОNE тие имаат посолидна понуда ама широк избор на мобилни е тапа невидена;)

Какви обични, јас сакам модерни. :D Го гледам ХТЦ Вајлдфајр С е во Вип Супер Фрее 0ден. А претплата месечно колку е?
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:14 ---
Видов во Вип колку е Хтц-то за 0 денари, треба претплата да плаќам 2400ден. Не, не идам у Вип. А за тоа што зборите поени моеми не ми требаат, за што служат тие поени и како се добиваат?
Па ти кажав. Ако воспоставиш 8 повици добиваш 40 поени. ( Taка мислам, ама не сум 100% сигурен ).
Инаку поените служат за зимање подароци. На пример некоја ташна или USB за 4500 поена. Одиш во каталог си избираш подарок и си го подигаш за одредено време од Т-Мобиле Центар

во Т-ШИТ се е маркетиншки трик не вреди да се земе нов мобилен без која е класа и пак ќе биде поскапо одколку на готово да купиш нов мобилен,поарно на ВИП или на ОNE тие имаат посолидна понуда ама широк избор на мобилни е тапа невидена;)

Ама Оне и Вип бараат висока претплата.

Ама Оне и Вип бараат висока претплата.
Добро ама поспејд им е поевтино. Јас земав телефон Alcatel-от 710 па еве добар е. Инаку го платив 500 денари. Инаку месечно имаме 4 броја,а плаќаме максимум 450 денари заедно.

Добро ама поспејд им е поевтино. Јас земав телефон Alcatel-от 710 па еве добар е. Инаку го платив 500 денари. Инаку месечно имаме 4 броја,а плаќаме максимум 450 денари заедно.

Види, и самсунг галакси е гледам 5000денари доплата и месечна претплата од 300денари, интернет 300МБ(кај т-мобајл е 100) и 40 бесплатни минути.(ова е кај ОНЕ). Боље да дадам 5000 и да го земам од ОНЕ, него да ме заебат од Т-мобајл?

Види, и самсунг галакси е гледам 5000денари доплата и месечна претплата од 300денари, интернет 300МБ(кај т-мобајл е 100) и 40 бесплатни минути.(ова е кај ОНЕ). Боље да дадам 5000 и да го земам од ОНЕ, него да ме заебат од Т-мобајл?
Стопати подобро :) Направи си пакет. Купи си телефон ако имаш кеш. И зборуј колку ти душа сака. А не да ти биде страв колку ќе дојде сметка на крај на месец.

Стопати подобро :) Направи си пакет. Купи си телефон ако имаш кеш. И зборуј колку ти душа сака. А не да ти биде страв колку ќе дојде сметка на крај на месец.

Другар, ми се помати мозоков. Ај малце да стопираме со разговоров зошто триста мисли ми се вртат околу главата. :confused::confused::eek::eek:

Другар, ми се помати мозоков. Ај малце да стопираме со разговоров зошто триста мисли ми се вртат околу главата. :confused::confused::eek::eek:
Сакам само да те убедам дека ќе се каеш ако отидеш на Т-Мобиле.

Ќе идам на Оне, ама треба 5000 да дадам. Ама можеби ќе го земам од ОНЕ. :)
оди на ONE и не се брзај и подзобери уште малку и земи поасален и понов модел мобилен како на пример HTC One V слично класа како Вајлдфаер и јас сум на ОНЕ и ќе видиш сметката и не е голема за разлика од Т-ШИТ

Ама на Т-мобиле ќе идам во Мој Круг и така да ќе зборам поефтино со три члена. И повеќе избор има во Т-мобиле, него во Оне. И во Оне викаат дека многу лажат, затоа не ми се оди таму.

Бегајте бе луѓе од т-мобајл, не одраа и уште не ви иде памет!

Имам неколку прашања околу тарифниоф модел(T-mobile Relax Surf Start), значи сакам да прашам колку сметка ќе ми доаѓа месечно, колку минути имам за зборење и дали со него можам да активирам Мој Круг?

П.С. сакам со него да го земам Самсунг Галакси Мини. Дали еднократно треба да платам 3990ден. за да го земам телефонот?

Само ми е страв да не има некои мучки во пакетот.
нааеднаш плаќаш 4000 и нема мучки 300 ден ти е претплата од кои 150 сти се за разговор.Имаш 100 мб нет што е отприлика 700мб на компјутер, и не ми е јасно зошто не земеш медиум, 600 претплата капата настрана, кон т мобиле без пари
--- надополнето: 9 мај 2012 во 14:54 ---
и дали со него можам да активирам Мој Круг?

Само ми е страв да не има некои мучки во пакетот.
пакет ти е

Relax Surf Start
Relax Surf Medium
Relax Surf Comfort
Relax Surf Premium
Месечна претплатата *
279 ден
599 ден
1 199 ден
1 799 ден
Сума вклучена во претплатата** 150 ден 400 ден 900 ден 1400 ден

Интернет сообраќај вклучен во претплатата
100 MB
300 MB
500 MB
1 GB
Кон Мојот круг
1 ден
1 ден
1 ден
1 ден
Кон T-Mobile и фиксните мрежи евтина и викенд тарифа
6,9 ден
1 ден
1 ден
1 ден
Кон T-Mobile нормална тарифа
6,9 ден
5,9 ден
3,9 ден
1 ден
Кон сите други национални мрежи
6,9 ден
5,9 ден
3,9 ден
2,9 ден

еве ги
е сега мислм има попуст плакаш пола претплата една година, но не важи ако активираш мој круг , 0 и сл. 150 имаш за раговор усвари околу 21 минута и немаш ефтина тарифа , а со медиум имаш разговор 400 минути ефтина/викенд,а 65 минути нормална. совет медиум да земеш.

нааеднаш плаќаш 4000 и нема мучки 300 ден ти е претплата од кои 150 сти се за разговор.Имаш 100 мб нет што е отприлика 700мб на компјутер, и не ми е јасно зошто не земеш медиум, 600 претплата капата настрана, кон т мобиле без пари
--- надополнето: 9 мај 2012 во 14:54 ---

пакет ти е

Relax Surf Start
Relax Surf Medium
Relax Surf Comfort
Relax Surf Premium
Месечна претплатата *
279 ден
599 ден
1 199 ден
1 799 ден
Сума вклучена во претплатата** 150 ден 400 ден 900 ден 1400 ден

Интернет сообраќај вклучен во претплатата
100 MB
300 MB
500 MB
1 GB
Кон Мојот круг
1 ден
1 ден
1 ден
1 ден
Кон T-Mobile и фиксните мрежи евтина и викенд тарифа
6,9 ден
1 ден
1 ден
1 ден
Кон T-Mobile нормална тарифа
6,9 ден
5,9 ден
3,9 ден
1 ден
Кон сите други национални мрежи
6,9 ден
5,9 ден
3,9 ден
2,9 ден

еве ги
е сега мислм има попуст плакаш пола претплата една година, но не важи ако активираш мој круг , 0 и сл. 150 имаш за раговор усвари околу 21 минута и немаш ефтина тарифа , а со медиум имаш разговор 400 минути ефтина/викенд,а 65 минути нормална. совет медиум да земеш.

Еј фала брат за одговоров, конечно некој се најде асално да одговори. Иначе за медиум сега не ми се зима пошто некако 600денари ми е многу, и затоа понатака може ќе се префрлам на медиум. Ама сега уште не ми е јасно дали опцијата мој круг е бесплатна?, како да ја активирам? И дали со мој круг бесплатно ќе зборам?

П.С. Колку минути имам за разговор во претплатава на тарифафа?

Еј фала брат за одговоров, конечно некој се најде асално да одговори. Иначе за медиум сега не ми се зима пошто некако 600денари ми е многу, и затоа понатака може ќе се префрлам на медиум. Ама сега уште не ми е јасно дали опцијата мој круг е бесплатна?, како да ја активирам? И дали со мој круг бесплатно ќе зборам?

П.С. Колку минути имам за разговор во претплатава на тарифафа?
Ти кажа па .. имаш 150 денари или приближно 21 минута.. а кон твојот круг ти е 1 денар/минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom