Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали важи уште таа промо понудата за Сони Ксперија е1 за 1 денар на некој пакет од 6хх денари месечно и дали договорот за пакетот е 2 години или ?
Фала.
Da seuste vazi promocijava i dogovorot e na dve godini.Ja bi ti preporacal ako veke ja zimas ponudata odberi go Sony Xperia M.Doplata za tel e samo 500 den a telefonot e podobar.
Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2
Дали знае некој до кога ќе трае ова промо 649 понудата?
Во септември минатава година го продолжив договорот на 24 месеци, е сега прашањето ми е дали можам да се префрлам на ова промо 649 и да земам нов уред?
Да прашам дали некој има порачано телефон преку интернет? Има опција да се продолжи договорот преку интернет на нивната страница, и се е исто како во продавница само што телефонот би требало да стаса преку пошта. Е сега прашањево ми е за колку време стасува, или да не испадне јас сум потпишал договор, а телефонот го немало на залиха па да не ми стаса, или да чекам 5 месеци. Ако некој имал искуство со ова, замолувам да ме просветли, пошто првпат сакам да купам нешто преку интернет од Македонија, и конкретко од Македонска компанија и web страна, па скептик сум некако.
Ок, фала на одговоротНеможеш, или распрашај се колку ти се пенали за предвремено раскинување на договорот, ако се 2-3000 ден се исплати.
Sent from my iPad 4 using Tapatalk
Фала многу, значи ако пишува дека го има на страницата, ќе стаса. Зашто прво пробав со друг телефон, но пишуваше дека неможе да се порача, значи овај најверојатно го има. Еее конечно нешто и од дома да можеш да направиш кај нас, пофалба за Т-мобиле.Слободно нарачај си, за 3-4 дена ке ти стигне дома и се е регуларно, ке ти дојде човек и ке си потпишеш договор.
Sent from my iPad 4 using Tapatalk
прашањево мислам дека ти е во погрешна тема, ај обрати се овде.Ај да ве прашам една раб шо ме мачи. Сакам да го рутирам тел хтц оне м8 ама страв ми е гаранцијата ќе ја поништи. Имал некој искуство да го рутирал а да не му го поправале?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Koja e taa aplikacija man?прашањево мислам дека ти е во погрешна тема, ај обрати се овде.
Е сеа мое мислење. Па човече имаш се најново на него зашто би рутирал?
Еве на пример јас имам Нексус 7 2013, и сеуште го немам рутирано, дури за да ми чита УСБ со р/в опции наместо да рутирам (после рутирање ги има наведените) јас си купив апликација.
Е добро и јас сум фан на она што е официјално и очекувам да биде најдобро. Немора да ме послушаш ама бар на уреди што имаат се најново никогаш не би се осмелил да го направам тоа.