The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Еве го Чичорито 2-3, а мене Артета ме отепа, ногата да му се исушит.
Прај разлика помеѓу местачи и гзлари....овие се вторите....Da ti ebam Manchesterot , mestaci gadni , mrss tamu![]()
За да опстанат зошто можеЗошто некој би им подарил бодови на Виган?
нема врска дека беа местени тие мечеви.
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 20:11 ---
Води![]()
Ја гледам утамицава и зборувам општо во нивната историја не исклучиво за оваа утакмица.sto se tresete gledajte ja utakmicata se ubi od napaganje Manchester RVP 2 stativi imase gzlaci pisuvate....
И што ако опстане Виган?За да опстанат зошто може
Како не се местени ајде сите знаеја дека Виган во последни ќе победува и ќе добива бодови лично ги имам уплаќано.
Ги исплескаа Ливерпул, Арсенал, Њукасл и Јунајтед во последни 7-8 кола.![]()
Абе не јеби барем 2 од тие 4 шо ги спомна беа наместени.И што ако опстане Виган?
Ај да речеше Јунајтед се бори за опстанок па мора да му помогнат да опстане пошто е име во фудбалот ќе сфатам ама за Виган?
среќата често му спасува животот на човекот ако храброста издржиНонстоп се извлекувате последна минута. Абе нонстоп, одамна престана да биде смешно.
не се самоцитирам секогаш но кога го правам тоа .... лајк а бос.дортмунд 2
манчестер 2
500
1200 ... шо ги ебам ќе ги сечам
За пари тогаш сите ги уплаќаа фаворитите и коеф за Виган беше над 7.00 епа размисли.И што ако опстане Виган?
Ај да речеше Јунајтед се бори за опстанок па мора да му помогнат да опстане пошто е име во фудбалот ќе сфатам ама за Виган?
ем си навивач на манчестер ем го пиша на ливче за 500 денари? имаш мадиња признавамне се самоцитирам секогаш но кога го правам тоа .... лајк а бос.
аман бе брат се испосечесреќата често му спасува животот на човекот ако храброста издржи
види тоа е разлика измеѓу голем тим и конкурент за титула нешто што арсенал и ливерпул одамна не се
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 20:25 ---
не се самоцитирам секогаш но кога го правам тоа .... лајк а бос.
Od 5 utakmici vkupen koef. 12 taa e 1.45.Зависи колку коеф ти носи ливчето без таа утакмица...