Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има ама завршија 2 @9.00 им повеќе одговара отколку 7+ @8.00:icon_mrgr:
може точните локации да ми ги кажеш :)
и дали знае некој дали може моцарт да ме исплатат во било која кладилница.

Уште сеа да ви кажам:
Бате Борисов - ВАРДАР 0-2
Со оглед на тоа дека има 1.10 за 1 би требало да е над 2 коеф. за 0-2.
Бате на последните десетина утакмици нема дадено повеќе од 2 гола, а на последните 3 утакмици што се одиграни у јули еднаш 0-0 (13.07.2012), 1-1 и 1-3 изгубено од Динамо Минск. Плус фактот дека најдобриот напаѓач, инаку бразилец и уште двајца играчи нема да настапат заради тоа што Белорусија се пласираше на Олимпијада се видно ослабени, и плус имаат повредено неколку играчи. Вардар сигурно нема да оди на гол повеќе од противникот туку ќе оди на тоа да прими што помалку и во Скопје со поршка на навивачите да поминеме понатаму. Мој тип е дека ќе биде 0-0, најмногу 1-0 и затоа планирам да ја изиграм и 0-1 на помал влог.
Повеќе од 90% сум сигурен дека типот 0-2 гола ќе искочи. Поздрав

Уште сеа да ви кажам:
Бате на последните десетина утакмици нема дадено повеќе од 2 гола, а на последните 3 утакмици што се одиграни у јули еднаш 0-0 (13.07.2012), 1-1 и 1-3 изгубено од Динамо Минск. Плус фактот дека најдобриот напаѓач, инаку бразилец и уште двајца играчи нема да настапат заради тоа што Белорусија се пласираше на Олимпијада се видно ослабени, и плус имаат повредено неколку играчи. Вардар сигурно нема да оди на гол повеќе од противникот туку ќе оди на тоа да прими што помалку и во Скопје со поршка на навивачите да поминеме понатаму. Мој тип е дека ќе биде 0-0, најмногу 1-0 и затоа планирам да ја изиграм и 0-1 на помал влог.

brat ne se znae tuka nisto, ja bi igral Vardar da ide ponatamu 10 koef

Уште сеа да ви кажам:
2.70 e koef za 0-2

каде во аеродром се наоѓа Бундес кладилницата ?

Вечер од 20:45
Македонија-Холандија до 20 години баскет,по кладилнициве гледам -10,-11 за нас бараат.
Пред 2 дена двајца играчи се степале меѓусебно и двајцата се испратени за Скопје назад одма,значи со 10 играчи до крај првенство ќе играме.
Еве што ми прати другар што е член од репрезентацијата за вечер.
Значи како и да е би требало H2 да биде.
  • Brat stvarno nemam poima
  • Ne.se tolku losi tie, imaat i visoki
  • Nie .nemame sila veke, taa ni e 3 ta itakmica po red plus 10 dusi sme

Баскетот заврши 56-61,чисти парички,до крај вака ќе биде се живо ќе изгубат !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom