- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Ја ќе си ги стаам утре и Реал и Барса иксови па ако сакаат нека дадат ако не не мораат
0-2 Inaku za Arsenal ova go imav napisano samo ne ovdeSTABEK - HONEFOS 2 ДНБ 1,99
Кај го пиша ова! и кој е тој стар долг?0-2 Inaku za Arsenal ova go imav napisano samo ne ovde
Ako ste naumile Arsenal da ja pisite 1 da vi krenit koef i kao ne tepa da ne vi bide cudno iako realno treba da gi zgazat Imaat star dolg kon Wigan ako ne e isplaten vo meguvreme taka da mozno e iznenaduvanje
Виган сезонава за прв пат у историја ги тепаја Јунајтед.Каков црн стар долг бе ...секоја година Виган ги тепа Челзи Арсенал па и Јунајтед ...за Лпул не праам муабет ....
У среда ти е утакмицава.Минатата година мислам Челзи му дадоа 7 на Виган. Не ме држите за збор.
Утре Челзи - Барса - Х @ 3.00
Aу да бе утка сум напрајл.У среда ти е утакмицава.
Од 0-2....3-2 заврши з 15-16 минути им дадоа 3 гола и пред 2 години мислам дека беше тоа.Каков црн стар долг бе ...секоја година Виган ги тепа Челзи Арсенал па и Јунајтед ...за Лпул не праам муабет ....
Ако ви текиња лани ...од 3-0 за Арсенал 3-3 заврши ...(мислам виган беа)
катастрофа. убаво реков периодов бинго да се игра подоброredno e da pogodi posle dve promasheni!
--- надополнето: 16 април 2012 во 12:36 ---
aaaa i da,deka jas pochnav da go pratam,zato pochna da promashvit fraerot! )
ок , што е многу, многу е . идеме вечер нба , утре монте карло тенис.
Шарлот - Њу Олеанс Тим1 -90.5 @1.90 67:75
Чикаго - Вашингтон Тим2 -87.5 @1.90 84:87
Њу орлеанс кога игра . кошеви многу нема . Кај шарлот повторно отсутен најдобриот поентер Магети . Имаат милион порази по ред.
Вашингтон тињите нема што да бараат во Чикаго . Игфра роуз , ќе има јака одбрана . Само да не излезе некој резултат 110- 90 , опуштено да играат Чикаго цел меч со големо водство .