Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Кладилнициве маме мамино ни ебаја! кои смртници сме еј, абе за нив е живото ццц не испокрадија, по наша волја секако.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Саутемптон ќе ме заебе ГГ ја имам.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Едно ке ви кажам викендите или ке ви дадат пари или ке ве искинат ама ова второво некако почесто ми се дешаваше и гледам да играм помалку во викенд зато шо во викендите испагат ова шо ми го рече еден старец таму:
Дете од сите пи*ки ние за к*рот се фативме и ко ке видите така е многу утакмици и се факаме за глупи тимој и тоа е ПАТИМЕ јас сум денес во кар ама викенди гледам да избегнувам многу лошо искуство имам со нив :D

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
вртат ли вртат французиве :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Арно шо си ја изиграв сингл баерн Минхен иначе ако има некој денес да фати во врзано ливче тогаш тој е невиден мајстор..се од утакмица до утакмица заеба

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Арно шо си ја изиграв сингл баерн Минхен иначе ако има некој денес да фати во врзано ливче тогаш тој е невиден мајстор..се од утакмица до утакмица заеба
Фала:icon_mrgr:

Ајде, кога веќе сум оф топик, да ви кажам дека го контактирав Гарфилд за посебно отварање на подфорум Обложувалница/кладилница. Па ме интересира ваше мислење околу ова. Со тоа што, ако се отвори посебен подфорум ќе биде ептен поорганизирано и со построги правила. Ќе се пишува анализа за секој изигран тип, а не само редење на типови во една тема, каква што е моменталнава ситуација. Може да се најдеме/ат 10/15 души, кои ќе се разделат по групи и секоја недела на betexplorer ќе гледаат кои утакмици се „3 за 3“ и слични работи, со цел да се оствари поголем профит :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
Си ќутам дур не ме падни и мене некоја, until then....:свиркам:

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Болтон Т2 2+, Челзи, Милан ГГ,Спортинг Ихон ГГ,Бајерн 2, Партизан 2, уште ПСЖ 2 и си лапам 55 илјади :D

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Јас имав сврзано ливче за вчера и за денес,ме еба скроз, од 7 пишани 6 ме турнаја,ова не е могуче прв пат ми се случува
ај утре фаќаме...

Панаитоликос - Олимпијакос 2 (1.75)
Јувентус - Наполи 1 (1.90)
Леириа - Спортинг 2 (1,80)
Валенсија - Леванте 1 (1.65)

dojcino

Pretty Girls from your city for night
Член од
25 септември 2011
Мислења
113
Поени од реакции
21
22:00 Barcelona - Ath. Bilbao GG3+

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Болтон Т2 2+, Челзи, Милан ГГ,Спортинг Ихон ГГ,Бајерн 2, Партизан 2, уште ПСЖ 2 и си лапам 55 илјади :D
Не си ја научил лекцијата за ПСЖ. Не се исплаќа да се игра на нив, немаат никаква игра. Ептен се лоши, се некако со сила тепаат.
Јас сеедно ги пишав Х2, не ми се верува да изгубат. Се надевам дека ќе ја свртат, да лапнеш убави пари и не ти треба више никад да уплаќаш.

Мене ми треба Монс ГГ. 30 утакмици оваа сезона, Монс во секоја утакмица има примено гол, моментално водат 2:0, уште 30тина минути до крај, мора да примат бар еден пичка им материна. Другите глатко искачаат.

А

Анноун

Гостин
Штотуку ми кажаа од Италија !

Ст.Никлас - Роеселаре 1 2.15

Албинолефе - Виченца 1 2.30

Значи , овој човек ми има пратено Хераклес и Слован .. Јас ќе ги играм на 1.000 ден заедно со Сампдориа и Стивендиз .. Позззз
Кажи му на твојот извор од Италија да почне да се бави со Риболов ! Албинолефе беше жива глупост, не ја играв нормално , кога и Виченца се бори за опстанок .

А за вторава се излажав , 2.30 во копачка , а на нет падна на 2 коеф. и нормално , во 79та 1:1 и крај.
А им требаше победа на домаќините , ама тоа е .

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
па рачунајте дека кладилниците ептен дадоа за време на натпреварите од лш и со кошарките од минатата недела, па беше ред истите да се вратат некако!

Kajgana Shop

На врв Bottom