- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
17:30 KooKoo - Jokipojat 1 (1.55)
17:30 Sparta P. - B.Bystrica 1 (1.35)
20:30 Napoli - Chievo 1 (1.65)
17:30 KooKoo - Jokipojat 1 (1.55)
17:30 Sparta P. - B.Bystrica 1 (1.35)
20:30 Napoli - Chievo 1 (1.65)
WIIIIN..сите пишат типови без да образложат..јас барем анализа ви правам да не речите вака така онакаНаполи-1
ALL-IN
Не ми се верува пак да киксни Наполи а нема победена 5 натпревари со ред во првенството..кога би го собериле и поразот од Сиена во Купот тогаш Наполи време е да победи плус игра против слабата екипа на Киево кои освен за местење на натпревари за ништо друго не ги бива..колку што знам кај Наполи ниту еден не е повреден и ќе играат со првиот тим...чист 1 ...но ќе видиме
Фала богу .Наполи - Киево 1 1.65 2:0
Шарлот - Фила т1 +82.5 89
od 2-3 gola dveteБарса не би ја играл,пошто нешто чудно се случува во тимот кога се натпреварува во Ла Лига сезонава(освен во дуелите со Реал каде СЕ си оди по планот)........дали е тоа случајно ќе видиме вечер
сингл за денес
- Лион - АПОЕЛ --- Тип 1 (1.5)......двата тима немаат проблеми со повредени,но тука ќе реши евидентниот квалитет кај Лион спрема тој на АПОЕЛ - Бастош,Калстром,Ревеље,Сисоко,Л.Лопез можеби заборавив уште некој се класа играчи за екипи како АПОЕЛ
Во спортлајф е Јокипојат 1.Со типов мислиш да изгубат или кај тебе е напишано како гости да се ?Jokipojat 2 kako kula
2 де да губатВо спортлајф е Јокипојат 1.Со типов мислиш да изгубат или кај тебе е напишано како гости да се ?