Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Наполи-1

ALL-IN
Не ми се верува пак да киксни Наполи а нема победена 5 натпревари со ред во првенството..кога би го собериле и поразот од Сиена во Купот тогаш Наполи време е да победи плус игра против слабата екипа на Киево кои освен за местење на натпревари за ништо друго не ги бива..колку што знам кај Наполи ниту еден не е повреден и ќе играат со првиот тим...чист 1 ...но ќе видиме:D
WIIIIN:D..сите пишат типови без да образложат..јас барем анализа ви правам да не речите вака така онака:)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Детрои-Сан Антонио -хендикеп 2

ALL-IN..

Сан антонио се влезени во страшна форма и сигурно ќе сакаат да го искористат тоа за да се најдат погоре во табелата и да имаат подобро место во плеј офот..детроит со шарлот се најслаби екипи во НБА и губат од кој стигнат..сигурен сум дека сан антониот ќе ги победат детроит над 8 разлика бидејќи не ми се верува слабиот напад на детроит да ги следат кошевите од Паркер,Данкан,Геј и компанија..пред некој ден Детроит изгуби 77-98 исто на домашен терен од далеку послабата екипа на Вашигтон Визардс па не се исклучува можноста повторно лесно и убедливо да изгубат од каде каде поквалитетниот Сан Антонио..така што хендикеп 2:D(секако не е 100% сигурно туку е моја препоставка)

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Лион Апоел Х2! :love:
Зенит Бенфика Х
Милан Арсенал 3+
Леверкузен Барса 3+

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Барса не би ја играл,пошто нешто чудно се случува во тимот кога се натпреварува во Ла Лига сезонава(освен во дуелите со Реал каде СЕ си оди по планот)........дали е тоа случајно ќе видиме вечер

сингл за денес
- Лион - АПОЕЛ --- Тип 1 (1.5)......двата тима немаат проблеми со повредени,но тука ќе реши евидентниот квалитет кај Лион спрема тој на АПОЕЛ - Бастош,Калстром,Ревеље,Сисоко,Л.Лопез можеби заборавив уште некој се класа играчи за екипи како АПОЕЛ

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
Барса не би ја играл,пошто нешто чудно се случува во тимот кога се натпреварува во Ла Лига сезонава(освен во дуелите со Реал каде СЕ си оди по планот)........дали е тоа случајно ќе видиме вечер

сингл за денес
- Лион - АПОЕЛ --- Тип 1 (1.5)......двата тима немаат проблеми со повредени,но тука ќе реши евидентниот квалитет кај Лион спрема тој на АПОЕЛ - Бастош,Калстром,Ревеље,Сисоко,Л.Лопез можеби заборавив уште некој се класа играчи за екипи како АПОЕЛ
od 2-3 gola dvete
+
X-2 i x-1

Kajgana Shop

На врв Bottom