А
Анноун
Гостин
на бвин е толку . за чиста 2јка е 2.80 ! така да би требало во нашиве кладилници да се најде некоја што ќе даде исто 1.5 хендикеп .Кај го виде хендикепов?
на бвин е толку . за чиста 2јка е 2.80 ! така да би требало во нашиве кладилници да се најде некоја што ќе даде исто 1.5 хендикеп .Кај го виде хендикепов?
Некаде ако се најде 2.5 ќе биде супер.на бвин е толку . за чиста 2јка е 2.80 ! така да би требало во нашиве кладилници да се најде некоја што ќе даде исто 1.5 хендикеп .
да не ми се пожалите дека не ви кажав!Милан-2
Барса-2
Франција-1
Реал-1
без калкулации со голови и слично..овие ќе влезат не јана и стојна мајка нека е..
Abe edna da izlezese od ovievredi da gi probate na pomala uplata prelazi vo dvete nasoki 1-2;2-1 ovie natprevari Bologna - Parma; Osasuna - Valencia;Levante - Zaragoza; Leverkusen - Mainz; Vitesse - Nijmegen; Udinese - Catania samo 2-1
ke izlezat vo vozvratnite dueliAbe edna da izlezese od ovie
Сркајте сиP. Ferreira - Setubal 1 @ 2.00 2:1 FT WIN WIN WIN
Inter - Lazio 1 @ 1.70 2:1 FT WIN WIN WIN
кај можиш дубл да играш?утре ќе ги играм овие две :
полска - македонија(+1.5) 2 1.9
само да не видам крајно расштиман и демотивиран тим на паркетот. се надевам нема .
габон - нигер 1 1.65
габон се кодомаќини на африканскиот куп . во овој прв меч МОРА да победат ако сакаат полесен пласман во 1/4 финале. Нигер е изненадување што стигна на Купот. Во групата се уште Мароко и Тунис , така да најарно ќе биде за Габон утре да си победи.
браво браво.да не ми се пожалите дека не ви кажав!
среќа имаш... предадено!!!да уплаќав цела недела само македонија со хендикеп и кукушкин на over гемови , сега ќе имав 5 пати повеќе на сметка отколку сега шо имам . ама ако не ги сврзиш со некоја "сигурна" од 1.20 коефициент не си жив.
идеме повторно : murray - kukushkin +26.5 1.90
за да излезе ова потребно е кукушкин да освои 9 гема (барем) . понижување до максимум , човекот ги елиминираше и троицки и монфилс во 5 сета , никој не го рецка.