- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Ако брат остај ги, готов е Монако само нека не се предаде Фиш или да го заебе повредатаАко тепа Цонга ќе ги чекам уште Роже и Фиш ама ми праите бедови сеа со овој Фиш бе буљаши едни
Ако брат остај ги, готов е Монако само нека не се предаде Фиш или да го заебе повредатаАко тепа Цонга ќе ги чекам уште Роже и Фиш ама ми праите бедови сеа со овој Фиш бе буљаши едни
прво овоа нигерчето шо излезе од памучните плантажи на Јужна Луизијана , да го фанеме .. да не му се асовите , досега ќе губеше , ич не ми е сигурен ,а уште него го чекам , го имам дабл со Ферер ...Ако тепа Цонга ќе ги чекам уште Роже и Фиш ама ми праите бедови сеа со овој Фиш бе буљаши едни
Знам друже, али овие се коефициенти од Бет365, јебига помали се знам, али штедам на бензин, па компензирам некако Али ипак 1.9 не сретнав во кладилниците во Гвг, најголем беше 1.80 во Бетсити, Аристократ и Бетпоин немаме. ПоззДруже ако имаш у близина Аристократ или Бет Поинт оди таму боље уплати си ако уплаќаш на повеќе пари,Жалгирис е 1.4 а Ефес 1.9 !
се сложувам со тебе зато и реков за Иснер некако блесав ми е Лопез ке размислам на Швајцарциве и ја сум добитен Монако сега го пуштив па ке видимеВо вториот сет после 2-2 играше добро но и Троицки беше многу изморен претрча многу спринтови знаев дека ќе падне понатаму убава квота беше и затоа го играв.Еве и Швајцарија тепаше ја имав и сингл и врзано за вечер па ќе видиме понатаму.
Монако е во животна форма и јас верувам дека може да тепа со Фиш,но Иснер ми мириса на 2ка дека ќе тепа на оваа екстра брза подлога многу е тешко дури и неверојатно да му направиш брејк или 2ка или + гемови.
Ја не сфаќам зашо Макаби е underdog .. 2.15 за листа двојка и хендикеп -2,5 ...
Погледнете highlights од дуелот со Реал Мадрид да видете Фармар што им направи , во огромна форма игра . Tarance Kinsley е неизвесен пошто се здоби со повреда минатиот викенд и е клучен за Ефес . Ако он не игра , целиот товар паѓа врз Вујачич , играч шо не го сметам за нешто посебно иако играше за ЛА . Турците имат уште едно тајно оружје , кое иде од клупата Ilyasova , ама Макаби игра ко екипа , импресионирам сум од нив. Макаби исто го имат под кошот ова животно : http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=TEL&pcode=JXX нигерскио геец .
Mакаби + 2,5 @ 1.90 6/10
--- надополнето: Nov 10, 2011 2:09 PM ---
Чиста 2ка Макаби вечер...
сакаш верувај сакаш не ама 1 особа ко ке ја видам по кладилнициве не можам утакмица да фатам за срека денес 2 пати ојдов го немаше и 2 пати фатив третиов пат пак го немаше па сеа ти видиАко тепа Цонга ќе ги чекам уште Роже и Фиш ама ми праите бедови сеа со овој Фиш бе буљаши едни
Еве го брејкот на циганчетоЈа не сфаќам зашо Макаби е underdog .. 2.15 за чиста двојка и хендикеп -2,5 ...
Погледнете highlights од дуелот со Реал Мадрид да видете Фармар што им направи , во огромна форма игра . Tarance Kinsley е неизвесен пошто се здоби со повреда минатиот викенд и е клучен за Ефес . Ако он не игра , целиот товар паѓа врз Вујачич , играч шо не го сметам за нешто посебно иако играше за ЛА . Турците имат уште едно тајно оружје , кое иде од клупата Ilyasova , ама Макаби игра ко екипа , импресионирам сум од нив. Макаби исто го имат под кошот ова животно : http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=TEL&pcode=JXX нигерскио геец .
Mакаби + 2,5 @ 1.90 6/10
--- надополнето: Nov 10, 2011 2:09 PM ---
прво овоа нигерчето шо излезе од памучните плантажи на Јужна Луизијана , да го фанеме .. да не му се асовите , досега ќе губеше , ич не ми е сигурен ,а уште него го чекам , го имам дабл со Ферер ...
коа ќе видам FT тогај ќе се радувам .. од искуство ти зборамЕве го брејкот на циганчето
Не играјте на Монако , остајте да фатам буљаши
или ти или ние некој мора да фатиЕве го брејкот на циганчето
Не играјте на Монако , остајте да фатам буљаши
И јас имам на Фишили ти или ние некој мора да фати
од еден куп утакмици кај се фативте за ФишИ јас имам на Фиш
Зошто Феррер изгуби зошто е глуп а немаше јака игра Монако, а Симон е катастрофален, џабе игра домаод еден куп утакмици кај се фативте за Фиш
бате кое време ја уплати типишав во групата ај и тука за тие што не се таму
Во депортиво имате грешка во додатокот за хокејот Белорусија - Словенија обратно им е поставена ако можете да си ја уплатите ако не е сеуште блокирана 5.50 квота да тепа Белорусија е треба 1.30 да е како во спортлајф и на интернет.
од тенисите дубл уплатив кој може нека изигра
16:30 Niland C. - Kamke T. -21.5 (1.90)
16:30 Lammer S.(-1) - Zeballos H. HG1 (1.90)