Ф
Фил Ајви
Гостин
Реал да тепа се селам во Мајами : P
Фила - Њу Ингланд 1, мој тим
Фила - Њу Ингланд 1, мој тим
http://www.xscores.com/soccer/Results.jsp?sport=1&countryName=SWEDEN&leagueName=2.+DIVISION+EAST&sortBy=P&seasonName=2012&month=8&result=3Освен Betexplorer.com дали некој знае некоја друга страна со статистики за фудбал, а да има и пониски лиги, како на пример данска 3, шведска 3, сите оние кои се во додаток а не во билтенот.
а и убај коефициентчина имајаРеал 2-23+ , 2-24+, 2-2, 4+....сите комбинации сингл мислам дека газење че има
Ту само 1 гол и ќе си се посреќел ушто во прво коло. Од следниот викенд и јас почнувам да го следам Реал на 7+ се надевам ќе стрефи повеќе патиЈас оваа сезона решив да го мавам Реал Мадрид секој натпревар 7+ во Примера и Копа дел реи. Во Лига на шампиони не го мавам....
Тоа се отприлика 45-6 натпревари по 100 денари се 4500 уплата цела сезона. Лани 7+ излегол 7 пати. Просечен коефициент за 7+ на реал е 15. Оваа година повторно барем 7 пати да излезе вака ќе имам 10000. Мислам дека вреди да се проба. Од утре почнувам, т.е. веќе почнав, го одиграв за утре 7+...
WWW.BARI91.COM ПРОФИ, ЈА СЛЕДАМ ВЕЌЕ 1 ГОДИНА И НЕМАМ НИКАКВИ ЗАБЕЛЕШКИОсвен Betexplorer.com дали некој знае некоја друга страна со статистики за фудбал, а да има и пониски лиги, како на пример данска 3, шведска 3, сите оние кои се во додаток а не во билтенот.
WIN WINОдлично почнувам сезона на уплаќање
За утре:
Манчестер Ј. - 1 (8:2)
Феенорд - 3+ (2:2)
Реал М. - 2 (0:6)
Ол ин![]()
абе никој друб брее , само Реал. баш сега видов шо коефициенти имало во златна копачка . за 7+ е 20 коефициент , што е и повеќе од добро . Башка многу малку им требаше денес да излезат 7+ . е сега кога ќе играат дома можеби ќе биде и 10 коефициент некогаш . може да се брка , одлична идеја на дечкото што спомна за ова.Правев анализа за 7+ низ целата сезона на Реал Мадрид, Барселона, Селтик, Ренџерс, ПСВ, Ајахс, Твенте, ЦСКА Москва и Зенит и од анализите Реал,Барса и Зенит имаат најголеми шанси за 7+, но Зенит ќе го изоставам бидејќи веќе 2/3 се изиграни од Руската Лига и се двоумам кој да го изберам да го следам оваа сезона. Тимот на Барселона е навистина засилен оваа сезона (посебно во нападот) додека Реал претходната сезона имаше најмногу изиграни утакмици 7+ и тимот исто така му е добро засилен. Ако може некој совет да ми дадете што да следам според вас.. ?
Исто и во Депортиво за Реал 7+ беше 20 коеф.абе никој друб брее , само Реал. баш сега видов шо коефициенти имало во златна копачка . за 7+ е 20 коефициент , што е и повеќе од добро . Башка многу малку им требаше денес да излезат 7+ . е сега кога ќе играат дома можеби ќе биде и 10 коефициент некогаш . може да се брка , одлична идеја на дечкото што спомна за ова.
Нема да ги повратиш парите ... ке земеш само 53 денариАЈ едно прашање ќе ги вратам ли барем уплатените пари ?
4/6 за 400 денари уплатено .. зелените се добиени а црвените паднати.
коефициенти
1.55
1.30
2.30
1.75
2.30
1.50
Да испаднеше Спортинг ќе им земев 2К+ али копуците ја неместија утакмицата 1 у 2![]()
Лол како тоа бе, пишува минимална добивка 140 ~ значи со 4 а таа се рачуна со најмалите коефициенти (1.55, 1.30, 1.75, 1.50) ама ја фаќам една 2.3 .. ?Нема да ги повратиш парите ... ке земеш само 53 денари
отидовме оф топик тука , ке ни ги избришат мислењава ... него нејсе , јас така пресметав , иди на сајтот на џокер кладилници и од десната страна имаш калкулатор на системи ... мене тоа ми испадна дека би земал 53 ден ... е сеа незнамЛол како тоа бе, пишува минимална добивка 140 ~ значи со 4 а таа се рачуна со најмалите коефициенти (1.55, 1.30, 1.75, 1.50) ама ја фаќам една 2.3 .. ?барем според мојава логика би требало да има околу 200 денари ако е за 50 ич да не одам во кладилница утре хаха.
Не е точно дека е 53ден, OverClocker нема добро прерачунато нешто. Уба логика си имаш т.е. 216денари ќе земиш.Лол како тоа бе, пишува минимална добивка 140 ~ значи со 4 а таа се рачуна со најмалите коефициенти (1.55, 1.30, 1.75, 1.50) ама ја фаќам една 2.3 .. ?барем според мојава логика би требало да има околу 200 денари ако е за 50 ич да не одам во кладилница утре хаха.
Нема зошто да не бришат и ова е во склоп на типувањето, него заборавив дека на спортлајф имаат систем за проверка на ливчиња дали се добитни и колку.. и да проверив добитно е ливчето 216 денари.. да испаднеше Спортинг подруго ќе беше.. вака само за утре пак да пишеме.отидовме оф топик тука , ке ни ги избришат мислењава ... него нејсе , јас така пресметав , иди на сајтот на џокер кладилници и од десната страна имаш калкулатор на системи ... мене тоа ми испадна дека би земал 53 ден ... е сеа незнамнајбоље провери сам